Sierhekwerk

Sierhekwerk en sierpoorten zorgen voor een fraai aanzicht voor uw woning of bedrijfspand; het geeft meerwaarde. Daarnaast heeft het ook een inbraakwerende functie.

 • sierpoort met klokmodel - hekwerk soest b.v.

Het ontwerp van uw sierhekwerk

Sierhekwerk en sierpoorten worden altijd in overleg met u ontworpen, om te zorgen dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Om u ideeën te geven kunt u op deze pagina veel foto’s bekijken als ook voorbeelden zien. Ook kunt u, op uw gemak, onze showtuin bezoeken.

Heeft u zelf al een idee over hoe uw ideale sierhekwerk of sierpoort eruit moet zien? Deel uw gedachte met ons, zodat we gezamenlijk tot een ontwerp komen dat geheel naar uw smaak is. Natuurlijk kunnen we u ook voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven.

Sierhekwerk is altijd maatwerk en wordt daarom (bij opdracht) ter plaatse door ons ingemeten en op maat voor u geproduceerd.

Wilt u direct een offerte op maat ontvangen of meer weten over sierhekwerk? Bel dan naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

contact-spijlen

 • sierpoort boogmodel - hekwerk soest b.v.

Verschil (sier)hekwerk of (sier)poort

Niet iedereen kent het verschil tussen sierhekwerk en een sierpoort. Bent u op zoek naar een omheining voor uw huis of (bedrijfs)pand dat vaststaat en niet bestemd is voor een doorgang? Dan bent u op zoek naar (sier)hekwerk.

Zoekt u een omheining die open en dicht kan? Dan bent u op zoek naar een (sier)poort. Uiteraard kunt u ook voor beiden kiezen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 • detail sierpoort puntmodel - hekwerk soest b.v.

Automatisering van uw sierpoort

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de automatisering en bediening van uw sierpoort. De mogelijkheden op dit gebied zijn legio en er worden ook steeds nieuwe toepassingen ontwikkeld. Een selectie hebben we gepresenteerd in onze showroom. Graag luisteren wij naar uw wensen om een passend advies te geven.

De voordelen van sierhekwerk en sierpoorten

 • Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en uitvoering; geheel naar ùw wens!
 • Siert uw huis of pand èn geeft meerwaarde
 • Hoge kwaliteit door productie in Nederland
 • IJzersterk
 • Verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur
 • Vrij van onderhoud
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 • sierpoort klokmodel - hekwerk soest b.v.

Prijs sierhekwerk

De prijs van het sierhekwerk of sierpoort is afhankelijk van een aantal factoren:

 • De grootte van het te omheinen terrein
 • De afmetingen van het sierhekwerk of de sierpoort (lengte, breedte, hoogte)
 • De uitvoering (denk aan: ornamenten, paalkoppen, spijlenvulling)
 • De kleur
 • Extra opties; denk bijvoorbeeld aan automatisering van uw sierpoort, een geïntegreerde brievenbus, verlichting op poortpalen of een slootwaaier
 • Reistijd van onze monteurs
 • De tijd van het plaatsen van het hekwerk

Op basis van uw wensen en eisen stellen wij graag een vrijblijvende offerte op.

Mogelijke modellen sierpoorten

Sierpoorten kunnen in diverse modellen worden gemaakt. Per model kunt u vervolgens een poort verder naar wens ontwerpen. Klik op de pijlen om alle modellen te zien. Heeft u zelf nog iets anders in gedachten, dan kan dat zeker ook! Deze voorbeeld-modellen dienen enkel als hulpmiddel. Bespreek uw wensen met onze adviseurs.

 • sierpoort met klokmodel hekwerk soest bv

Mogelijke modellen sierhekwerk en sier-slootwaaier

Sierhekwerk en sier-slootwaaiers kunnen in diverse modellen worden gemaakt. Per model kunt u vervolgens een poort verder naar wens ontwerpen. Klik op de pijlen om alle modellen te zien. Heeft u zelf nog iets anders in gedachten, dan kan dat zeker ook! Deze voorbeeld-modellen dienen enkel als hulpmiddel. Bespreek uw wensen met onze adviseurs.

 • modellen sierhekwerk en slootwaaier hekwerk soest bv

Sierornamenten, hekwerkpunten en paalkoppen

Om uw sierhekwerk en sierpoort compleet te maken, kunt u hieronder kiezen welke sierornamenten, hekwerkpunten en paalkoppen bij uw hekwerk passen. De sierornamenten, hekwerkpunten en paalkoppen zijn geschikt voor alle soorten sierhekwerk of sierpoorten.

 • sierornamenten en paalkoppen hekwerk soest bv

Wilt u meer informatie ontvangen over sierornamenten, hekwerkpunten en paalkoppen voor uw sierhekwerk? Onze adviseurs vertellen u daar graag meer over. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

Laat u ook inspireren door deze fraaie ontwerpen

Populair zijn de poorten met de lamellen. Deze kunnen zowel horizontaal als verticaal in de poort gemaakt worden. We kunnen het geheel maken naar uw wens!

 • sierpoort met lamellen zijaanzicht

Wat dacht u van bijvoorbeeld een poort met een houten look, echter volledig van metaal! Deze poort kunt u overigens in onze showtuin bekijken.

 • sierpoort metaal met houten look

Wat vindt u van deze poorten: waar het frame van metaal is, maar de vulling van hardhout is? Ook deze poort staat in onze showtuin.

 • sierpoort metalen frame met houten vulling

Ook deze poorten waar fraaie krullen zijn toegepast zijn geliefd…

 • sierpoort met krullen

Sierhekwerk op uw balkon of dakterras

Sierhekwerk kan natuurlijk ook op uw balkon of dakterras worden geplaatst. Zeker als het sierhekwerk in uw tuin èn op uw balkon hetzelfde zijn, creëert u één fraai beeld. Aangezien plaatsing op een dak of balkon andere vereisten heeft dan plaatsing in de grond, kunt u het beste contact opnemen met onze hekwerk-adviseurs om uw persoonlijke situatie te bespreken.

 • balkonhekwerk - hekwerk soest

Deurkrukken

Standaard kunt u kiezen uit een aantal deurkrukken. Wilt u een andere deurkruk hebben, dan dient u deze zelf te halen. Monteren wij de sierpoort bij u, dan zetten onze monteurs graag de deurkruk naar uw keuze er voor u op.

 • deurkruk in poort 1

Sierhekwerk is maatwerk

Sierhekwerk en sierpoorten produceren wij altijd op maat, daarom kan alles volledig naar uw wens gemaakt worden. Bij opdracht komen wij het hekwerk ter plaatse inmeten, zodat we het op maat voor u kunnen maken. Uiteraard verzorgen wij de montage inclusief eventuele poort-automatisering voor u.

Sierhekwerk of sierpoort zèlf monteren?

Wilt u sierhekwerk zelf plaatsen? Dat kan! Gezamenlijk kunnen we tot een ontwerp komen hoe uw hekwerk eruit moet komen te zien. Wij denken met u mee, maar komen niet ter plaatse bij u opmeten. U bent dus geheel verantwoordelijk voor de maten van uw hekwerk. Ook dient u het hekwerk vooraf in het geheel te betalen; het hekwerk wordt immers speciaal voor u gemaakt. Is de hekwerk klaar, dan kunt u het ophalen. Uiteraard kunt u ook losse hekwerk-onderdelen bij ons bestellen. Belangrijk om te weten: wij bezorgen geen hekwerk-onderdelen.

 • Sierhekwerk gewalst

Alle informatie over sierhekwerk en sierpoorten

Wilt u alles nog eens rustig nalezen en bekijken, kunt u ook de informatie bekijken in onze sierhekwerk-folder: klik hier.

Projecten met sierhekwerk?

Op de pagina Projecten vindt u voorbeelden van sierhekwerk die Hekwerk Soest heeft geplaatst tot aan 2018. Na 2018 worden berichten en projecten gecommuniceerd op onze facebookpagina.

Advies / Gratis offerte?

Wilt u direct een offerte op maat ontvangen of meer weten over sierhekwerk? Bel dan 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Veelgestelde vragen over sierhekwerk

Hieronder wordt een aantal veelgestelde vragen over sierhekwerk beantwoord. Indien uw vraag er niet tussen staat of u meer informatie wilt over een bepaald onderwerp, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Welke afmetingen sierhekwerk leveren jullie?

Sierhekwerk is altijd maatwerk, de afmetingen zijn dan ook helemaal aan u. Het hekwerk wordt in overleg met u ontworpen, zodat u zeker weet dat het exact aansluit bij uw wensen. Het hekwerk wordt ter plaatse door ons ingemeten en vervolgens op maat voor u vervaardigd.

Leveren jullie ook bijpassende (sier)poorten?

Ja, wij leveren ook een breed scala aan (sier)poorten. De mogelijkheden hierbij zijn legio. U kunt onder meer denken aan sierpoorten met lamellen, een houten look of een vulling van hardhout. Daarnaast bieden wij een grote selectie aan sierornamenten, hekwerkpunten en paalkoppen aan zodat u de poort volledig naar uw wensen kunt samenstellen.

Zo kan het hekwerk en de poort één prachtig geheel worden in dezelfde uitvoering. Zie voor meer informatie over dit onderwerp de pagina sierpoort. Daarnaast bieden we ook ‘standaard’ poorten. De mogelijkheden hier zijn ook groot en u kunt bij poorten bekijken wat de mogelijkheden zijn. Graag luisteren we naar uw wensen om u een passend advies te geven.

Doen jullie ook aan poort-automatisering?

Ja, wij kunnen ook de automatisering en bediening van uw (sier)poort verzorgen. Ook op dit vlak zijn er veel mogelijkheden; hierbij kunt u onder andere denken aan poort-automatisering door middel van een cijfercode-module, GSM-module, afstandsbediening. De mogelijkheden en de techniek ontwikkelt continu, dus ook hier geldt dat wij u graag persoonlijk advies geven. Zie voor meer informatie over dit onderwerp de pagina poort-automatisering.

Wat kost sierhekwerk?

De kosten van sierhekwerk zijn onder meer afhankelijk van de afmetingen van het hekwerk, de omvang van het te omheinen terrein, de uitvoering en de gekozen kleur. Daarnaast spelen de reistijd van onze monteurs en de tijdsduur die ze nodig hebben om het hekwerk te monteren ook een rol.

Eventuele extra opties zoals een bijpassende (geautomatiseerde) sierpoort, brievenbus of slootwaaier, hebben uiteraard ook een invloed op de totaalprijs. De kosten van sierhekwerk zijn met andere woorden volledig afhankelijk van uw wensen. Neem gerust contact met ons op om kosteloos een (vrijblijvende) offerte op maat te laten opstellen.

Repareren jullie ook hekwerk van andere bedrijven?

Ja, wij plaatsen niet alleen (sier)hekwerk maar kunnen ook (sier)hekwerk dat is geplaatst door andere partijen repareren. Onze monteurs hebben ervaring met (vrijwel) elk soort hekwerk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.