9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Hoge kwaliteit hekwerken, poorten en poortautomatisering

Service & Onderhoud

Hekwerk Soest B.V. staat al drie decennia aan de top als het gaat om het leveren van hekwerken, poorten en toegangscontrole van hoge kwaliteit aan particulieren alsmede aan de zakelijke sector. Daarnaast strekt onze expertise zich ook uit tot het aanbieden van specifieke oplossingen voor sport- en recreatieterreinen.

Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit is de service die we bieden een zeer belangrijke factor voor ons. We denken graag met u mee om maatwerk oplossingen te bieden. Hierin proberen we altijd eerlijk en duidelijk te communiceren en houden we de lijnen kort. Heeft u vragen over het service en onderhoud? Neem dan contact met ons op.

 

Uw hekwerkspecialist in Midden-Nederland

Ook een persoonlijke offerte?

Hekwerk materialen van hoge kwaliteit uit Europa

Bij Hekwerk Soest B.V. is topkwaliteit het uitgangspunt. Wij vervaardigen onze hekwerken en poorten met grote zorg binnen Europa, waarbij alleen de hoogwaardigste onderdelen worden gebruikt.

Vanwege onze strategische locatie in het hart van Soest kunnen we efficiënt en binnen regionale grenzen opereren, wat resulteert in een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat, met het juiste onderhoud, uw hekwerken en poorten lang mee gaan zonder verlies in kwaliteit.

Showtuin ter inspiratie

Wij hebben een showtuin ingericht, waar wij een breed assortiment hekwerken en poorten hebben geplaatst. Zo kunt u zelf de verschillen zien en voelen. Diverse hekwerken en poorten kunnen gecombineerd worden. Wij hebben veel foto’s ter inspiratie op deze website staan, maar onze verkoopadviseurs kunnen u ook gericht voorbeelden laten zien die aansluiten bij de wensen die u samen bespreekt.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Indien gewenst kan ook elijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

 

Plaatsen en repareren van uw hekwerk

Bij Hekwerk Soest vindt u een uitgebreide selectie van hekwerken en poorten, die wij graag voor u installeren. Ons team van vakbekwame monteurs heeft een brede expertise in alles wat met hekwerken, poorten en hun automatisering te maken heeft. Mocht u problemen ondervinden met de automatisering van uw poort of zijn er reparaties aan uw hekwerk nodig, staan wij klaar om u te helpen. Onze deskundige adviseurs werken nauw met u samen om de beste oplossingen te bieden.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om onderdelen voor hekwerken te bestellen, zodat u zelf installatie- of reparatiewerkzaamheden kunt verrichten.

Schade, storing of iets anders melden? Neem contact op

Heeft u een storing of een schade, twijfel dan niet om contact op te nemen. Onze adviseurs staan u graag te woord. Voor storingen aan de poortautomatisering proberen we u eerst op afstand te helpen, om kosten te voorkomen. Indien nodig zal toch een bezoek van onze elektromonteur ingepland moeten worden.

Voor overige schades of problemen zullen onze hekwerkmonteurs u mogelijk bezoeken.

Daarom proberen we vooraf goed in kaart te brengen welke vakman we moeten sturen. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

 

 

Veelgestelde vragen over de service en onderhoud van uw hekwerk

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier