Pannakooi

Een pannakooi, ook wel voetbalkooi genoemd, is niet meer weg te denken op schoolpleinen en in volksbuurten. Bent u op zoek naar een betaalbare en duurzame pannakooi? We zijn zeer ervaren in het leveren én monteren van transparante hekwerken. Bovendien zorgen we ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op de door u gewenste locatie? Neem dan contact met een van onze deskundigen. We komen op afspraak naar de locatie om de mogelijkheden te bespreken.

contact-spijlen

 • voetbalkooi - hekwerk soest b.v.

Pannakooi kopen

Bent u als gemeente, scholengemeenschap of buurtinitiatief geïnteresseerd in het verrijken van de speelomgeving van kinderen? Onze pannakooi is de perfecte manier om kinderen samen te laten spelen en sportief bezig te zijn. We leveren pannakooien uitsluitend op maat, omdat de afmetingen afhankelijk zijn van de gewenste locatie. Maak daarom een afspraak met een van onze deskundigen en ontvang een vrijblijvende en passende offerte.

contact-spijlen

Kosten pannakooi

Bent u benieuwd naar de kosten van een pannakooi? Deze zijn afhankelijk van meerdere factoren, waardoor het niet mogelijk is om op voorhand een kostenoverzicht te ontvangen. De kosten voor een pannakooi worden onder andere bepaald door:

 • De ondergrond waar we de pannakooi op plaatsen
 • Afmetingen: lengte, breedte en hoogte
 • De uitvoering (staanders uit I-profiel of ronde of vierkante staanders)
 • Type toegang: losse opening, instapmat of poort
 • Met of zonder ‘daknet’
 • Invulling van de pannakooi: doelen, baskets en dergelijke
 • Kleur van de pannakooi
 • Arbeidsuren; de tijd die nodig is om het hekwerk te plaatsen (zie ook: hekwerk plaatsen)

Als we al uw wensen in kaart hebben gebracht, maken we graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

 • instapmat van voetbalkooi - hekwerk soest b.v.

Geluidsarme pannakooi

Om de geluidsoverlast te beperken, hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van een geluidsarme pannakooi. Het type ‘Silence’ is een type hekwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van trillingsdempers en waarbij geen geluidsoverdracht van metaal op metaal voorkomt. Zeer geschikt indien de kooi in of dichtbij woonwijken wordt geplaatst. Deze geluidsarme pannakooien plaatsen we veel voor gemeenten. Bij de foto’s krijgt u een goed beeld hoe dit eruit ziet.

 • voetbalkooi detail trillingsdemper - hekwerk soest b.v.

Pannakooi repareren

Is uw pannakooi beschadigd en wilt u deze repareren? We beschikken over een grote voorraad aan hekwerk onderdelen die ook geschikt zijn voor de reparatie van pannakooien die niet door onszelf zijn geplaatst. Verder hebben we ook onderdelen om onder andere de dubbelstaafmat hekwerken, ballenvangers en overige hekwerken om sportvelden te repareren. Om er zeker van te zijn dat we het gewenste onderdeel op voorraad is, raden we u aan om ons te bellen op 035-6033920 , voordat u ons bezoekt. We bezorgen geen hekwerk onderdelen.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de levering en montage van een pannakooi of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact op door te bellen naar 035-6033920 of gebruik ons contactformulier.