9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Pannakooi
Ervaren in Sporthekwerken!

Pannakooi

Een pannakooi, ook wel voetbalkooi genoemd, is niet meer weg te denken op schoolpleinen en in woonwijken. Bent u op zoek naar een betaalbare en duurzame pannakooi? We zijn zeer ervaren in het leveren én monteren van deze sporthekwerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op de door u gewenste locatie? Neem dan contact met een van onze deskundigen.

background-image

Onze producten binnen pannakooien:

Voetbalkooi - Sporthekwerk - Kooivoetbal - Hekwerk Soest B.V.

Geluidsarme pannakooien

...

Professionele, geluidsarme pannakooien (ook voetbalkooien genoemd) inclusief interieur. Hoog omsloten hekwerk rondom een speelveld, eventueel afgedekt met een daknet.

Lees meer Lees minder
Ballenvanger - ruim assortiment aan ballenvangers en hekwerken rondom sportvelden bij Hekwerk Soest B.V.

Alternatief: geluidarme ballenvangers

...

Professionele, geluidsarme ballenvangers inclusief interieur. Hoog hekwerk bij een speelveld, meestal langs een deel van het terrein.

Lees meer Lees minder

Kosten pannakooi

Bent u benieuwd naar de kosten van een pannakooi? Deze zijn afhankelijk van meerdere factoren, waardoor het niet mogelijk is om direct een prijs te noemen. De kosten voor een pannakooi worden onder andere bepaald door:

  • De ondergrond waar we de pannakooi op plaatsen
  • Afmetingen: lengte, breedte en hoogte
  • De uitvoering (staanders uit I-profiel of ronde of vierkante staanders)
  • Type toegang: losse opening, instapmat of poort
  • Met of zonder ‘daknet’
  • Invulling van de pannakooi: doelen, baskets en dergelijke
  • Kleur van de pannakooi
  • Arbeidsuren; de tijd die nodig is om het hekwerk te plaatsen (zie ook: hekwerk plaatsen)

Als we al uw wensen in kaart hebben gebracht, maken we graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Uw prijs weten?

Pannakooi kopen

Bent u als gemeente, scholengemeenschap of buurtinitiatief geïnteresseerd in het verrijken van de speelomgeving van kinderen? Onze pannakooi is de perfecte manier om kinderen samen te laten spelen en sportief bezig te zijn.

We leveren pannakooien uitsluitend op maat, omdat de afmetingen afhankelijk zijn van de gewenste locatie. Neem daarom contact op met onze hekwerkadviseurs en bespreek al uw wensen met hen. Dan ontvangt een vrijblijvende en passende offerte van ons.

Graag een offerte op maat?

Geluidsarme pannakooi

Om de geluidsoverlast te beperken, hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van een geluidsarme pannakooi. Het type ‘Silence’ is een type hekwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van trillingsdempers en waarbij geen geluidsoverdracht van metaal op metaal voorkomt. Zeer geschikt indien de kooi in of dichtbij woonwijken wordt geplaatst. Deze geluidsarme pannakooien plaatsen we veel voor gemeenten.

Interesse in deze pannakooi?

Pannakooi repareren

Is uw pannakooi beschadigd en wilt u deze repareren? We beschikken over een grote voorraad aan hekwerk onderdelen die ook geschikt zijn voor de reparatie van pannakooien, ook als deze niet door onszelf zijn geplaatst. Uiteraard kunnen wij de reparatie ook verzorgen voor u. Onze ervaren hekwerkmonteurs staan graag voor u klaar.

Verder hebben we ook onderdelen om onder andere de dubbelstaafmathekwerken, ballenvangers en overige hekwerken om sportvelden te repareren. Om er zeker van te zijn dat we het gewenste onderdeel op voorraad is, raden we u aan om ons te bellen op 035-6033920 , voordat u ons bezoekt.

Belangrijk: we bezorgen geen hekwerk onderdelen.

Meer informatie over pannakooien?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan direct op 035-6033920 of kom langs in Soest. U hoeft geen afspraak te maken. Onze hekwerkadviseurs kunnen dan al uw vragen beantwoorden.

Hekwerkadviseurs van Hekwerk Soest B.V.

Laat u inspireren door onderstaande foto's

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier

    Ook verkrijgbaar: