9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Overige hekwerken sportvelden

Naast onze voetbalkooien / pannakooien, ballenvangers, speelveldafscheiding en hekwerken om tennisbanen, kunt u bij uw sportveld ook nog kiezen voor combinaties van onze hekwerken.

Wat dacht u bijvoorbeeld van speelveldafscheiding met dubbelstaafmatten ertussen?  Of alleen het gebruik van dubbelstaafmat hekwerk is ook mogelijk. Ook kunt u kiezen voor een gaashekwerk, waarbij de maaswijdte van het gaas afhangt van het type sport wat er wordt beoefend. Kortom: de mogelijkheden zijn groot en wij luisteren graag naar uw wensen om een passende offerte te kunnen maken voor u!

 

Advies of GRATIS offerte?

Specificaties

Alles geheel maatwerk, dus geen specificaties benoemd.

Ook verkrijgbaar binnen Sport & Recreatie:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier