Poort-Automatisering

HEKWERK SOEST kan ook de automatisering van uw sierpoort of standaard poort verzorgen. Motoren kunnen op vele manieren worden bediend en sommige systemen kunnen u inzicht geven wie en hoeveel mensen zich bevinden op uw terrein.

Denk hierbij onder andere aan:

  • Sleutelschakelaar
  • Cijfercode-module
  • Intercom/videofoon
  • GSM-module
  • Afstandbediening
  • Drukknop
  • Detectielus
  • Kaartleessysteem/Pasleessysteem (met of zonder persoonsregistratie)
  • Week- of jaartijdklok

De elektrische aandrijving en de aangeboden accessoires ten behoeve van de bediening en beveiliging worden aangesloten door gespecialiseerde monteurs en in bedrijf gesteld.

Wij luisteren graag naar uw wensen om vervolgens persoonlijk advies te geven. Ook hebben we in onze showtuin en op kantoor voorbeelden staan zodat u een beter beeld krijgt wat we zoal kunnen aanbieden.

Service & Onderhoud

Op alle door ons geïnstalleerde elektrische onderdelen geldt een garantie van één jaar. U kunt ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. dan bent u er zeker van dat onze elektromonteur éénmaal per jaar onderhoud pleegt aan uw poort-automatisering. U wordt automatisch ieder jaar ingepland en gebeld als de elektromonteur bij u op bezoek komt. Wij raden jaarlijks onderhoud aan, om de levensduur van de elektrische bediening te verlengen. Interesse in een onderhoudscontract? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

Onderhoud aan poort-automatisering van derden?

Wij kunnen meestal ook onderhoud uitvoeren aan poort-automatisering die door een ander bedrijf is aangelegd. Uiteraard zitten er kosten verbonden aan een bezoek van onze elektromonteur. Het is van belang om te weten welk merk motoren / bediening nu op uw poort zit. Dan kunnen wij achterhalen of wij ook aan onderdelen van dit merk kunnen komen. Is dit niet het geval, kunnen we een probleem soms ook oplossen door gebruik van andere producten. Aangezien elke poort en elk probleem weer anders is, vragen wij u om foto’s te maken van uw situatie. Dan kunnen wij aan de hand van deze foto’s een persoonlijk advies geven en eventuele vervolgstappen met u plannen.

Advies / Gratis offerte?

Direct een offerte ontvangen of meer weten over poort-automatisering? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen