9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Voetbalkooi
Ervaren in sporthekwerken!

Voetbalkooi

We zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van een professionele voetbalkooi, ook wel pannakooi genoemd. Een voetbalkooi is een omsloten hekwerk rondom een speelveld, eventueel afgedekt met een daknet. Onze sportkooien bestaan veelal uit duurzaam dubbelstaafmat hekwerk en worden door kinderen gebruikt voor kooivoetbal of kooi basketbal.

background-image

Onze producten binnen voetbalkooien:

Voetbalkooi - ruim assortiment aan voetbalkooien - pannakooien - gesloten hekwerken om speelveld bij Hekwerk Soest B.V.

Geluidsarme voetbalkooien

...

Professionele, geluidsarme voetbalkooien (ook pannakooien genoemd) inclusief interieur. Hoog omsloten hekwerk rondom een speelveld, eventueel afgedekt met een daknet.

Lees meer Lees minder
Ballenvanger - ruim assortiment aan ballenvangers en hekwerken rondom sportvelden bij Hekwerk Soest B.V.

Alternatief: geluidarme ballenvangers

...

Professionele, geluidsarme ballenvangers inclusief interieur. Hoog hekwerk bij een speelveld, meestal langs een deel van het terrein.

Lees meer Lees minder

Kosten voetbalkooi

De kosten voor een voetbalkooi zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot de locatie. Daarom maken we iedere voetbalkooi op maat naar uw wens.

Factoren die invloed hebben op de kosten van een voetbalkooi zijn:

  • De ondergrond waar we de voetbalkooi op plaatsen
  • Afmetingen: lengte, breedte en hoogte
  • Het gewenste type hekwerk: ‘silence’ of niet?
  • Type toegang: losse opening, instapmat of poort
  • Eventueel daknet
  • Invulling van de voetbalkooi: doelen, baskets en dergelijke
  • Kleur van de sportkooi
  • Arbeidsuren voor de montage

Interesse in een offerte?

Voetbalkooi kopen

We leveren uitsluitend voetbalkooien op maat en plaatsen deze op de door u gewenste locatie. De montage wordt gedaan door onze ervaren hekwerkmonteurs.

Samen met u bespreken we de wensen en mogelijkheden met betrekking tot de locatie. Iedere locatie kent zijn eigen voordelen en gebreken. We hebben dan ook geen standaardprijzen, maar maken iedere offerte voor een voetbalkooi op maat.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en ontvang vrijblijvend persoonlijk advies en een passende offerte. U kunt ook een afspraak maken met een van onze adviseurs om de door u gewenste locatie te inspecteren en de mogelijkheden te bekijken.

Direct persoonlijk advies?

Geluidsarme voetbalkooi: type ‘Silence’

Om de geluidsoverlast van een voetbalkooi te minimaliseren, hebben we een zeer geluidsarme voetbalkooi ontwikkeld: het type ‘Silence’. Hierbij maken we gebruik van speciaal ontwikkelde trillingsdempers. Deze voorkomen de geluidsoverdracht van metaal op metaal.

Onze type ‘Silence’ is zeer geschikt voor voetbalkooien in een drukbevolkte woonwijk. We plaatsen onze geluidsarme voetbalkooien dan ook vaak in opdracht van gemeenten. Maar ook bij scholen is een dergelijke voetbalkooi natuurlijk een uitstekende oplossing.

Repareren van een voetbalkooi

Naast complete voetbalkooien, leveren we ook hekwerk onderdelen die geschikt zijn om eventuele reparaties uit te voeren. Uiteraard kunnen onze hekwerkmonteurs deze reparaties voor u uitvoeren, maar u kan dat natuurlijk ook zelf verzorgen. We denken graag met u mee over de benodigde onderdelen voor uw situatie.

Ons bedrijf in Soest is voorzien van een grote voorraad aan onderdelen, waardoor we in veel gevallen in staat zijn om u dezelfde dag nog te helpen. Hebben we het onderdeel niet op voorraad of gaat het om een onderdeel op maat? Dan bestellen we deze onderdelen. Bij speciale bestellingen kunnen we om betaling vooraf vragen.

Let op: We bezorgen geen hekwerk onderdelen.

Hekwerk onderdelen bestellen?

Meer informatie over voetbalkooien?

U kunt ons altijd bellen op 035-6033920 met uw vragen of natuurlijk langs komen in Soest. U hoeft geen afspraak te maken. Het is dan wel raadzaam om een schets te maken van de gewenste afmetingen en wellicht wat foto’s van de situatie waar de voetbalkooi gewenst is. Dan kunnen wij u ook onze hekwerken en poorten in de showtuin laten zien. U bent van harte welkom!

Medewerkers in de showtuin van Hekwerk Soest B.V.

Laat u inspireren door onderstaande foto's

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier

    Ook verkrijgbaar: