Voetbalkooi

We zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van een professionele voetbalkooi, ook wel pannakooi genoemd. Een voetbalkooi is een omsloten hekwerk rondom een speelveld, eventueel afgedekt met een daknet. Onze sportkooien bestaan veelal uit duurzaam dubbelstaafmat hekwerk en worden door kinderen gebruikt voor kooivoetbal of kooi basketbal.

Een voetbalkooi is zeer populair onder scholengemeenschappen en gemeenten. Naast voetbalkooien zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van ballenvanger, veldafscheidingen en hekwerken om tennisbanen.

 • voetbalkooi - hekwerk soest b.v.

Voetbalkooi kopen

We leveren uitsluitend voetbalkooien op maat en plaatsen deze op de door u gewenste locatie. Samen met u bespreken we de wensen en mogelijkheden met betrekking tot de locatie. Iedere locatie kent zijn eigen gebreken en voordelen, waardoor we u niet op voorhand een definitief kostenoverzicht kunnen geven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en ontvang vrijblijvend persoonlijk advies en een passende offerte. U kunt ook een afspraak maken met een van onze adviseurs om de door u gewenste locatie te inspecteren en de mogelijkheden te bekijken.

contact-spijlen

Kosten voetbalkooi

De kosten voor een voetbalkooi zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot de locatie. Om voor iedere locatie een passende voetbalkooi te realiseren, bieden we voetbalkooien in alle afmetingen aan. Verder zijn er nog meer factoren die invloed hebben op de kosten van een voetbalkooi:

 • De ondergrond waar we de voetbalkooi op plaatsen
 • Afmetingen: lengte, breedte en hoogte
 • Het gewenste type hekwerk
 • Type toegang: losse opening, instapmat of poort
 • Eventueel daknet
 • Invulling van de voetbalkooi: doelen, baskets en dergelijke
 • Kleur van de sportkooi
 • Arbeidsuren
 • instapmat van voetbalkooi - hekwerk soest b.v.

Geluidsarme voetbalkooi: type ‘Silence’

Om de geluidsoverlast van een voetbalkooi te minimaliseren, hebben we een zeer geluidsarme voetbalkooi ontwikkeld: het type ‘Silence’. Hierbij maken we gebruik van speciaal ontwikkelde trillingsdempers. Deze voorkomen de geluidsoverdracht van metaal op metaal. Onze type ‘Silence’ is zeer geschikt voor voetbalkooien in een drukbevolkte woonwijk. We plaatsen onze geluidsarme voetbalkooien dan ook vaak in opdracht van gemeenten.

 • voetbalkooi detail trillingsdemper - hekwerk soest b.v.

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen van een van onze deskundigen of meer weten over onze voetbalkooien? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in. We voorzien u graag van aanvullende informatie en passend advies.

Voetbalkooi onderdelen

Naast complete voetbalkooien, leveren we ook hekwerk onderdelen die geschikt zijn om eventuele reparaties uit te voeren. We denken graag met u mee over de benodigde onderdelen voor uw situatie. Onze showroom is voorzien van grote voorraad aan onderdelen, waardoor we in veel gevallen in staat zijn om u dezelfde dag nog te helpen. Hebben we het onderdeel niet op voorraad of gaat het om een onderdeel op maat? Dan bestellen we deze onderdelen. Bij speciale bestellingen kunnen we om betaling vooraf vragen. We bezorgen geen hekwerk onderdelen.

Projecten met voetbalkooien

Hieronder in de fotogalerij ziet u nog meer foto’s van voetbalkooien. Like ook onze facebookpagina zodat u alle recente berichten en projecten kunt volgen.

Productfolder voetbalkooi

Wilt u de informatie over voetbalkooien uitprinten? Bekijk dan hier onze productfolder.

Offerte / Gratis advies?

Direct een offerte ontvangen of meer weten over voetbalkooien? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.