9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Fietsoverkapping
op maat gemaakt

Fietsoverkapping

HEKWERK SOEST levert en monteert ook fietsoverkappingen. Of u het nu fietsoverkapping, fietsenberging, of fietsbox noemt; elektrische fietsen, brommers en scootmobielen kunnen veilig en droog geparkeerd worden. Uiteraard kunt u ook losse materialen opslaan in deze stalling van metaal. Voor welk doeleinde u deze fraaie metalen overkapping ook gebruikt, uw bezit wordt zeer goed beschermd tegen diefstal.

Stalling van metaal  – op maat gemaakt

Onze stalling van metaal worden volledig op maat gemaakt, dus wij kunnen de afmetingen volledig naar uw wensen maken. Of het nu gaat om een enkele fiets, scooter of scootmobiel of een hele collectie, wij bieden de ideale oplossing om ze veilig en beschermd te houden. U heeft vrijwel onbeperkte mogelijkheden in afmetingen, dus bespreek met ons uw wensen.

 

Het model en uitstraling van uw fietsenberging

Of u de fietsberging nu geheel gesloten wenst of deels overkapt, alles kan! Wanden kunnen worden afgewerkt met FSC-hout of damwandbeplating in ral kleur naar keuze. Ook hierin heeft u vrijwel onbeperkte mogelijkheden in uitvoeringen. Ook kunt u kiezen voor gesloten deuren of het afgesloten gedeelte afsluiten met één van onze poorten. Wij denken graag met u mee!

Licht in uw fietsenstalling

Om de fietsenstalling extra daglicht te geven, kunt u kiezen voor een lichtdoorlatend dak. Verdere elektriciteit en aanleg van verlichting dient u zelf te verzorgen.

Fietsenstalling wordt stap voor stap opgebouwd

Het frame van metaal wordt stevig verankerd in het straatwerk. Een skelet van robuust metaal wordt opgebouwd. Vervolgens worden het dak, de wanden en de toegangsdeur dichtgemaakt met het materiaal van uw keuze. Bekijk een voorbeeld hieronder:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier

    Ook verkrijgbaar: