9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Schuifpoorten
Zichtbaar bij ons bedrijfsterrein

Schuifpoorten

Met de schuifpoorten van Hekwerk Soest bent u verzekerd van een modern ontworpen, robuust uitgevoerde schuifpoort van A-kwaliteit. Verhoog de beveiliging en behoud de toegankelijkheid van uw terrein. Wij hebben onze schuifpoorten onderverdeeld in 4 typen en allen kunnen handbediend, maar ook elektrisch gemaakt worden. De automatische schuifpoorten zijn ideaal voor logistiek verkeer op uw bedrijventerrein of juist voor het soepel in- en uitrijden met uw auto bij aankomst of vertrek. Bekijk de diverse mogelijkheden!

Wilt u meer weten over onze diverse schuifpoorten, onze schuifpoortautomatisering of een offerte op maat ontvangen? Bel op 035-6033920 of vul ons contactformulier in. We voorzien u graag persoonlijk van meer informatie

background-image

Onze producten binnen schuifpoorten:

Ruim assortiment Schuifpoorten - Schuifpoort - Schuifhek met dubbelstaafmatvulling van Hekwerk Soest B.V.

Schuifpoort met dubbelstaafmatvulling

...

Een schuifpoort met dubbelstaafmatvulling is een goede oplossing om uw bedrijfsterrein af te sluiten.

Lees meer Lees minder
Schuifpoort - schuifhek - schuifpoorten met spijlenvulling van Hekwerk Soest B.V.

Schuifpoort met standaard spijlen

...

Een schuifpoort met standaard spijlen betekent dat de spijlen niet doorsteken aan de bovenkant. In diverse uitvoeringen mogelijk en daarom geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Lees meer Lees minder
Ruim assortiment met schuifpoorten - schuifhekken met doorgestoken spijlen van Hekwerk Soest B.V.

Schuifpoort met doorgestoken spijlen

...

Stoere en robuuste schuifpoort met doorgestoken spijlen. De spijlen kunnen rond of vierkant zijn. Tevens kunnen ze recht of overhoeks gelast worden en kunt u kiezen of u ze recht of afgeschuind wilt hebben.

Lees meer Lees minder
Ruim assortiment van sierschuifpoorten van Hekwerk Soest B.V.

Sierschuifpoorten

...

Onze sierschuifpoorten zijn volledig maatwerk en worden veelal geplaatst bij particulieren. Een prachtige en efficiënte toegangspoort voor uw tuin. Kiest u voor klassiek, strak, lamellen, metaal met hout, houtlook of aluminium? Laat u inspireren door onze foto’s!

Lees meer Lees minder
Automatiseren van schuifpoort - schuifpoorten bij Hekwerk Soest B.V.

Automatisering op uw schuifpoort?

...

Er zijn vele manieren om uw schuifpoort automatisch te bedienen. Bekijk de mogelijkheden, wij geven graag persoonlijk advies!

Lees meer Lees minder

De prijs van een schuifpoort?

Schuifpoort kopen? De prijs van een schuifpoort is afhankelijk van diverse factoren, waaronder:

 • Het type poort (vrijdragende poort of een railschuifpoort)
 • De uitvoering – de gewenste vulling
 • De afmetingen van de poort (hoogte en breedte)
 • De gekozen kleur
 • Eventuele extra’s; denk aan een puntenkam
 • Handbediend of elektrisch?
 • De reistijd en tijd die onze monteurs nodig hebben voor het plaatsen van de schuifpoort

De prijs van een handmatige of elektrische schuifpoort is altijd maatwerk. We bespreken graag samen met u wat uw wensen zijn en stellen vervolgens – geheel vrijblijvend – een persoonlijke offerte op maat voor u op. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw prijs weten?

Wat is het verschil tussen een vrijdragende schuifpoort en een railschuifpoort?

Vrijdragende schuifpoort

De vrijdragende schuifpoort sluit de doorgang af zonder het wegdek aan te raken. Het geheel is opgehangen in degelijk uitgevoerde geleidingsportalen, die stevig in een zware betonfundering komen te staan. Om dit te kunnen realiseren is wel een deel nodig naast de inrit, wat zich buiten de opening bevindt, om de poort in balans te houden. Hierdoor is extra schuifruimte benodigd, die wel beschikbaar moet zijn. Deze vorm wordt veelal toegepast als er zwaar transport is, in een meer industriële situatie.

Railschuifpoort

De railschuifpoort loopt in zijn geheel over een kleine rail die in de grond verankerd is. In zowel de rijbaan, als de ruimte waar de poort heen schuift als deze opent, is de rail aanwezig. De wielen die over de rail lopen zijn geïntegreerd in de onderbalk van de poort. Een groot voordeel van deze vorm van schuifpoorten, is dat deze geheel, tot de grond, afsluit. Ook is de railschuifpoort zeer geschikt, als er minder ruimte is om de poort open te schuiven. Deze vorm wordt veelal bij sierschuifpoorten toegepast en is een prachtige toevoeging voor uw oprit.

Uitvoering van onze stalen schuifpoort – de ‘vullingen’

U heeft bij ons keuze uit diverse uitvoeringen. U kunt hierbij denken aan de volgende typen schuifpoorten:

 • Vulling met dubbelstaafmat
 • Met standaard spijlenvulling
 • Spijlenvulling met doorstekende spijlen (recht, afgeschuind, rond of vierkant)
 • Sierschuifpoort

Een sierschuifpoort produceren we volledig naar uw voorkeuren. Indien gewenst maken we het naastgelegen hekwerk in dezelfde uitvoering, zodat u één mooi geheel krijgt.

Vragen? Bel: 035-6033920

Schuifpoorten leverbaar in diverse afmetingen

Vrijdragende schuifpoorten zijn leverbaar in de breedtematen 3 t/m 16 meter en voor grotere doorgangen in dubbele uitvoering. Het bedieningsgemak is groot door de lichte handmatige bediening of door elektrische aandrijving. U heeft bij Hekwerk Soest veel mogelijkheden, zodat uw poort altijd een prachtige toegang biedt tot uw oprit. We geven u daarom graag persoonlijk advies door naar uw wensen en situatie te kijken.

Indien in uw situatie de terreinlengte niet voldoende is bij de vrije doorgang die u wenst, kan de railschuifpoort van Hekwerk Soest een alternatief zijn. Neem in dat geval contact met ons op, zodat onze adviseur u ter plaatse kan adviseren.

Kleur van uw schuifpoort

Elke schuifpoort wordt aan de binnen- en buitenzijde thermisch verzinkt volgens NEN EN ISO 1461. Vervolgens kunnen we de poort in een RAL-kleur van uw keuze poedercoaten. De standaardkleuren die we aanhouden zijn Diepzwart (RAL 9005) en Dennengroen (RAL 6009). Indien u een andere RAL-kleur wilt, betaalt u een meerprijs. Op de website https://www.ralkleuren.com/ vindt u een overzicht van de RAL-kleuren.

Puntenkam op uw schuifhek

Wilt u voorkomen dat mensen over de schuifpoort klimmen? U heeft de mogelijkheid om uw schuifpoort uit te breiden met een scherpe puntenkam. Zo maakt u het overklimmen moeilijk en is uw terrein nog beter beveiligd.

Een elektrische schuifpoort of handbediend?

Onze schuifpoorten kunnen zowel handmatig als geautomatiseerd geleverd en gemonteerd worden. Ons advies is om bij een vrije doorgang vanaf negen meter zeker te kiezen voor elektrische bediening in verband met het gewicht van de poortvleugel.

Een elektrische schuifpoort naar wens bedienen

Op het gebied van elektrische schuifpoorten en geautomatiseerde bediening heeft u bij ons veel mogelijkheden. Op onze pagina poortautomatisering kunt u al veel mogelijkheden op een rij vinden en bekijken wat u aanspreekt. Denk hierbij onder meer aan automatisering door middel van een sleutelschakelaar, mobiele app (GSM-module), drukknop of afstandsbediening. Om u een goed en persoonlijk advies te geven, luisteren wij graag naar uw wensen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de automatisering van schuifpoorten en wilt u onze hekwerken en poorten in het echt zien? Kom dan langs bij ons op kantoor en bezoek onze showtuin. We helpen u graag met het vinden van de juiste schuifpoort met de juiste automatisering!

Ontvang direct advies over poort automatisering

Schematische weergave schuifpoort

Schematische weergave van onze schuifpoorten - Hekwerk Soest B.V.

1) vrije doorgang
2) totale vleugellengte
3) benodigde terreinlengte
4) portalen
5) onderbalk
6) onderrail
Wilt u meer technische informatie ontvangen? Bekijk dan onze producten hierboven.

Indien in uw situatie de terreinlengte niet voldoende is bij de vrije doorgang die u wenst, kan de railschuifpoort van Hekwerk Soest een alternatief zijn. Indien gewenst kan onze adviseur ook ter plaatse komen om uw situatie te bekijken en persoonlijk advies te geven. Bij ons heeft u een zeer ruime keuze!

Vragen hierover? Bel 035-6033920

Meer weten over schuifpoorten en schuifpoort automatisering?

Wilt u toch graag meer weten over onze hekwerken, poorten en met name onze schuifpoort? Of kunt u niet vinden op onze website wat u zoekt? Bel dan 035-6033920 of kom gewoon bij ons langs komen met uw vragen. U hoeft geen afspraak te maken, u bent altijd welkom!

Medewerkers in de showtuin van Hekwerk Soest B.V.

Laat u ook inspireren door deze foto's

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier

  Ook verkrijgbaar: