25 Jaar ervaring – Hekwerk Soest B.V.

Al meer dan 25 jaar leveren en monteren wij met succes hekwerk bij overheid, bedrijven, scholen, instellingen, kinderdagverblijven, (sport)verenigingen en particulieren. Wij geven u graag eerlijk en goed advies over hekwerken, poorten en eventuele automatisering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse sportbenodigdheden en voetbalkooien.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Hoge kwaliteit van onze producten
  • Eerlijke en duidelijke communicatie
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
  • Meedenken met de klant en maatwerk leveren
  • Tevreden klanten!

Om goed te weten hoe onze klanten ons waarderen, vragen we hen een klantervaringsformulier in te vullen. U kunt hier lezen hoe wij worden beoordeeld.

Met een vast team van medewerkers op kantoor, als ook hekwerkmonteurs, staan wij graag voor u klaar om (vrijblijvend) advies te geven. U kunt ons bellen op 035-6033920 of per mail contact zoeken.

Onze medewerkers

Wilfred de Jong
Directeur / Eigenaar Hekwerk Soest B.V.

Als directeur/eigenaar is Wilfred eindverantwoordelijk voor alle facetten binnen ons bedrijf. Zelf bezoekt hij onze klanten om ter plaatse advies te geven over onze hekwerken, poorten en toebehoren. De korte lijnen binnen onze organisatie, het persoonlijk bezoeken en het geven van goed en eerlijk advies zijn belangrijke pijlers in ons bedrijf.

 

Mark Hazekamp
Hekwerk Adviseur

Mark heeft als verkoopmedewerker binnendienst met jarenlange ervaring een breed takenpakket. Van het uitwerken van offertes, inkoop en planning tot aan het adviseren van bezoekers op kantoor en/of in onze showtuin.

Monique Bouwmeester
Administratief & Commercieel Medewerker

Monique is verantwoordelijk voor de gehele administratie; alle inkomende en uitgaande facturen, betalingen en het debiteurenbeheer. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van onze organisatie. Dit loopt uiteen van het beheer van de website, onze naamsbekendheid off- en online vergroten als andere promotie-campagnes.

Arnold van der Horst
Hekwerk Adviseur

Arnold heeft als verkoopmedewerker binnendienst een breed takenpakket: van het uitwerken van offertes, inkoop tot aan het adviseren van bezoekers op kantoor en/of in onze showtuin.

Reinier van Essen
Hekwerk Adviseur

Reinier heeft als laatste ons verkoopteam versterkt als verkoopmedewerker binnendienst. Zijn brede takenpakket bevat het uitwerken van offertes, inkoop tot aan het adviseren van bezoekers op kantoor en/of in onze showtuin.