9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Over onze 30 jaar ervaring

30 Jaar ervaring

Al 30 jaar leveren en monteren wij met succes hekwerk bij overheid, bedrijven, scholen, instellingen, kinderdagverblijven, (sport)verenigingen en particulieren. Wij geven u graag eerlijk en goed advies over hekwerken, poorten en eventuele automatisering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse hekwerken om sportvelden en speelveldjes, voetbalkooien en ballenvangers.

Kortom: voor al uw wensen, zowel groot als klein, op gebied van hekwerken en poorten bent u bij ons op het goede adres!

 

Wat wij belangrijk vinden:

 

  • Hoge kwaliteit van onze producten: hekwerken, poorten & poort-automatisering
  • Eerlijke en duidelijke communicatie
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
  • Meedenken met de klant en maatwerk leveren
  • Iedereen is welkom, zowel particulier èn zakelijk, geen klus is te klein of te groot.
  • Tevreden klanten!

 

Om goed te weten hoe onze klanten ons waarderen, vragen we hen een klantervaringsformulier in te vullen. U kunt hier lezen hoe wij worden beoordeeld.

Wilfred de Jong – Directeur / Eigenaar

Als directeur/eigenaar is Wilfred eindverantwoordelijk voor alle facetten binnen ons bedrijf.

Zelf bezoekt hij onze klanten om ter plaatse advies te geven over onze hekwerken, poorten en toebehoren. De korte lijnen binnen onze organisatie, het persoonlijk bezoeken en het geven van goed en eerlijk advies zijn belangrijke pijlers in ons bedrijf.

Mark Hazekamp – Hekwerk Adviseur

Mark heeft als verkoopmedewerker binnendienst met jarenlange ervaring een breed takenpakket. Van het uitwerken van offertes, inkoop en planning tot aan het adviseren van bezoekers op kantoor en/of in onze showtuin.

Arnold van der Horst – Hekwerk Adviseur

Arnold heeft als verkoopmedewerker binnendienst een breed takenpakket: van het uitwerken van offertes, inkoop tot aan het adviseren van bezoekers op kantoor en/of in onze showtuin.

Reinier van Essen – Hekwerk Adviseur

Reinier heeft als laatste ons verkoopteam versterkt als verkoopmedewerker binnendienst. Zijn brede takenpakket bevat het uitwerken van offertes, inkoop tot aan het adviseren van bezoekers op kantoor en/of in onze showtuin.

Monique Bouwmeester – Administratief & Commercieel Medewerker

Monique is verantwoordelijk voor de gehele administratie; alle inkomende en uitgaande facturen, betalingen en het debiteurenbeheer.

Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van onze organisatie. Dit loopt uiteen van het beheer van de website, onze naamsbekendheid off- en online vergroten als andere promotiecampagnes.

Een gezellig team van hekwerkmonteurs

Ons vaste en bekende team van hekwerkmonteurs zorgt ervoor dat al onze hekwerken en poorten professioneel bij u worden gemonteerd. Voor onze trouwe klantenkring zijn zij bekende gezichten.

 

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier