Poorten – Hekwerk Soest B.V.

Poorten zijn onder te verdelen in draaipoorten en schuifpoorten. Alle standaardpoorten zijn verkrijgbaar met vier ‘vullingen’ (massieve gaasmat, dubbelstaafmat, spijlen en doorstekende spijlen), dag- en nachtslot met europrofielcilinder en met een aluminium deurkruk.

Sierpoorten worden altijd in overleg met u ontworpen.

Type poorten

Wilt u een (gratis) offerte op maat ontvangen of meer informatie over poorten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Automatisering van poorten

Alle poorten, behoudens frame- en tuinpoorten, kunnen geautomatiseerd worden. De mogelijkheden op dit gebied zijn legio. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen om vervolgens persoonlijk advies te geven. In onze showtuin en op kantoor hebben we voorbeelden van automatisering,  zodat u een beter beeld krijgt wat we zoal kunnen aanbieden. Klik hier voor meer informatie over automatisering.

Kleuren

De poorten worden, net als hekwerk, thermisch verzinkt en daarna, indien gewenst, gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Hierbij worden 2 standaardkleuren aangehouden (Diepzwart – RAL 9005 en Dennengroen – RAL 6009); andere kleuren zijn te verkrijgen tegen een meerprijs.

   RAL6009-website1 RAL9005-website1

Montage van uw poort

Afhankelijk van de ondergrond worden de poortpalen ingegraven of geboord en aangestort met beton. Ook kunnen de staanders worden uitgevoerd met een voetplaat ten behoeve van bevestiging op beton, muren of prefab betonblokken. Wilt u meer weten over het plaatsen van hekwerk, klik dan hier.

  • hekwerkmonteur van hekwerk soest bv

Prijs van een poort

De prijs van een poort is afhankelijk van meerdere factoren, o.a.:

  • Welke type poort u wenst
  • Uitvoering & Afmeting (breedte, hoogte)
  • Kleur
  • Moet de poort geautomatiseerd worden?
  • Reistijd + tijd die onze monteurs kwijt zijn met het plaatsen bij u

Kortom: Alles kan geheel naar uw wensen gemaakt worden. Daarom is advies op maat, indien nodig ter plaatse, belangrijk om een passende en vrijblijvende offerte voor u te maken.

Onze showtuin

In onze showtuin in Soest hebben wij diverse hekwerken en poorten neergezet. Kom gerust eens langs om ons aanbod te bekijken en de mogelijkheden (vrijblijvend) te bespreken.

De showtuin is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 17:00 en op vrijdag tussen 08:00 en 16:30. In het weekend en op feestdagen is Hekwerk Soest gesloten.

  • Team Hekwerk Soest b.v.

Projecten met poorten?

Op de pagina Projecten vindt u voorbeelden van poorten die Hekwerk Soest recentelijk heeft geplaatst en hieronder in de fotogalerij ziet u nog meer foto’s van poorten.

Advies / Gratis offerte?

Wilt u een (gratis) offerte op maat ontvangen of meer informatie over onze poorten? Bel dan naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen