9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Showtuin
U bent van harte welkom!

Bezoek onze Showtuin

U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin.

Variatie hekwerken en poorten

Hier hebben we geprobeerd om een grote variatie hekwerken neer te zetten om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Van dubbelstaafmat hekwerk tot aan plantsoenafscheiding, alles is in vele uitvoeringen, maten en kleuren aanwezig. Doordat diverse typen hekwerken en poorten naast elkaar staan kunt u ook zelf goed de verschillen zien. Zo kunt u gemakkelijker tot een goede keuze komen. Ook kunnen wij u diverse producten op het gebied van automatisering laten zien. De showtuin is recent weer aangepast, dus altijd leuk om even te kijken.

U bent welkom!

U bent vrij om zelf door de showtuin te wandelen, maar u mag zeker altijd binnen komen voor advies, vragen of een vrijblijvende offerte. Een afspraak maken is niet nodig, u bent altijd welkom! Het zou fijn zijn als u alvast een tekening heeft gemaakt van de hekwerklijn. Onze adviseur komt, indien gewenst, altijd zelf nogmaals de exacte maten opnemen.

Productoverzicht direct bekijken?

Uiteraard kunnen we niet al onze hekwerken en poorten in alle maten en uitvoeringen in onze showtuin zetten. Daarom hebben wij ook veel inspiratiefoto’s bij al onze producten geplaatst èn over de gehele website. U kunt nu al direct ons productoverzicht bekijken en we zien u graag in onze showtuin. Tot ziens!

Adres van onze showtuin

Hekwerk Soest B.V.
Nieuwegracht 2
3763 LB Soest

Openingstijden van onze showtuin

Ma t/m do: 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 16:30 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Medewerkers in de showtuin van Hekwerk Soest B.V.

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier