Showtuin – Hekwerk Soest B.V.

U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin!

Hier hebben we geprobeerd om een grote variatie hekwerken neer te zetten om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Van dubbelstaafmat-hekwerk tot aan plantsoenafscheiding, alles is in vele uitvoeringen, maten en kleuren aanwezig. Doordat diverse typen hekwerken en poorten naast elkaar staan kunt u ook zelf goed de verschillen zien, waardoor u gemakkelijker tot een goede keuze kunt komen. Ook kunnen wij u diverse producten op het gebied van automatisering laten zien.

  • Team Hekwerk Soest b.v.

U bent vrij om zelf door de showtuin te wandelen, maar u mag zeker altijd binnen komen voor advies, vragen en/of een vrijblijvende offerte. Een afspraak maken is niet nodig, u bent altijd welkom! Het zou fijn zijn als u alvast een tekening heeft gemaakt van de hekwerklijn. Onze adviseur komt, indien gewenst, altijd zelf nogmaals de exacte maten opnemen.

Tot ziens!

Post from RICOH THETA. #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Openingstijden van onze showtuin:

Ma t/m do: 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 16:30 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Feestdagen gesloten

Let op: aangepaste openingstijden i.v.m. vakantieperiode:
Week 30, vrijdagmiddag gesloten vanaf 13:00 uur

Week 31, geopend maandag t/m vrijdag – tussen 10:00 en 16:00 uur
Week 32, gesloten
Week 33, geopend maandag t/m vrijdag –  tussen 10:00 en 16:00 uur

Heeft u, tijdens onze afwezigheid, een urgente technische storing aan uw poort? Mail dan uw probleem en contactgegevens naar service@hekwerksoest.nl. Onze elektricien neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.