Showtuin – Hekwerk Soest B.V.

U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin!

Hier hebben we geprobeerd om een grote variatie hekwerken neer te zetten om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Van dubbelstaafmat hekwerk tot aan plantsoenafscheiding, alles is in vele uitvoeringen, maten en kleuren aanwezig. Doordat diverse typen hekwerken en poorten naast elkaar staan kunt u ook zelf goed de verschillen zien, waardoor u gemakkelijker tot een goede keuze kunt komen. Ook kunnen wij u diverse producten op het gebied van automatisering laten zien.

U bent vrij om zelf door de showtuin te wandelen, maar u mag zeker altijd binnen komen voor advies, vragen en/of een vrijblijvende offerte. Een afspraak maken is niet nodig, u bent altijd welkom! Het zou fijn zijn als u alvast een tekening heeft gemaakt van de hekwerklijn. Onze adviseur komt, indien gewenst, altijd zelf nogmaals de exacte maten opnemen.

Tot ziens!

Post from RICOH THETA. #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Openingstijden van onze showtuin:

Ma t/m do: 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 16:30 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Maatregelen rondom corona:

Hekwerk Soest BV neemt de volgende maatregelen om verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken:

1) Onze showtuin is geopend en onze bedrijfsruimtes binnen en buiten zijn zodanig dat 1,5 meter afstand mogelijk is. Wel vragen wij u om met maximaal 2 personen te komen.
3) Ter bescherming van onze medewerkers vragen wij u om 1,5 meter afstand te houden en geen handen te schudden
4) Betaling per pin, zo beperken we hand-op-hand contact

Wij danken u voor uw begrip!