Hekwerk plaatsen – Hekwerk Soest B.V.

HEKWERK SOEST is de hekwerkspecialist en heeft ruim 20 jaar ervaring met het leveren en monteren / plaatsen van allerlei soorten hekwerk en poorten voor particulieren en bedrijven en overheid. Samen met u proberen we uw wensen te vertalen naar een passende offerte.

Geeft u opdracht? Dan gaan wij de materialen bestellen en plannen wij het werk in. Kort voor plaatsing nemen wij nogmaals contact met u op om een exacte datum en tijd af te spreken. Onze monteurs komen op de afgesproken tijd bij u en plaatsen op uw aanwijzingen uw hekwerk en/of poort.

 • hekwerkmonteur van hekwerk soest bv

Voordelen hekwerk plaatsen door Hekwerk Soest B.V.

 • Professionele montage van hekwerk en poorten
 • Professionele installatie van elektrische bedieningen van uw poorten
 • Meer dan 24 jaar ervaring
 • Klantwaardering: 8,8 – lees hier de beoordelingen van onze klanten

Wilt u ook uw hekwerk laten plaatsen door Hekwerk Soest B.V.?

Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Type hekwerken

Type poorten

Sport & Recreatie

Kosten hekwerk plaatsen

Het plaatsen van hekwerk of poort is altijd maatwerk: daarom variëren de kosten per project. De kosten van het plaatsen zijn onder andere afhankelijk van:

 • Reistijd van de monteurs naar de locatie
 • De tijd van het hekwerk plaatsen
 • De grootte van het te omheinen oppervlak
 • De grond; kunnen wij gemakkelijk de grond in of ligt er puin?

Daarnaast zijn er nog kosten voor het hekwerk zelf. Deze kosten zijn afhankelijk van:

 • Het soort hekwerk of poort: dubbelstaafmat hekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, spijlenhekwerk etc
 • De uitvoering: de lengte en hoogte van het hekwerk / de poort
 • De kleur
 • Eventuele extra opties: denk aan poortautomatisering

Wilt u meer weten over de kosten van het plaatsen van uw hekwerk of uw poort? Neem dan contact op via 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

 • hekwerk plaatsen door ervaren hekwerkmonteurs - hekwerk soest bv

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van hekwerk?

Voor het plaatsen van een hekwerk of poort kan een vergunning vereist zijn. De eisen hiervoor verschillen per gemeente en per situatie. Als wij vooraf (in de offerte-fase) met u in gesprek zijn om een goed beeld te krijgen van uw wensen voor uw perceel, wijzen wij u op dit punt. Echter bent u zelf verantwoordelijk om te bepalen of u daadwerkelijk een vergunning aanvraagt en ook voor de eventuele gevolgen bij het niet navolgen van de lokale regelgeving. Wij plaatsen het hekwerk en eventuele poorten naar uw wens.

Neem contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken in uw situatie. U kunt ons bereiken via 035 603 3920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Planning tussen opdracht en plaatsing

Zodra u opdracht geeft zullen de materialen besteld gaan worden en wordt het werk opgenomen in de planning. Wij sturen u een opdrachtbevestiging met alle afspraken duidelijk op een rij en een indicatie van de planning. De planning wordt enerzijds bepaald door de voortgang bij de lasserij, verzinkerij en coaterij (de kant van de leverancier van de materialen) en anderzijds door onze monteurs. Het plaatsen van hekwerken is soms moeilijk in te schatten en kan door onvoorziene dingen (denk aan boomwortels of puin) uitlopen. Wij zullen daarom van tevoren contact met u opnemen om de exacte datum en tijd af te spreken. Wij proberen natuurlijk zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen en iedereen zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 • Hekwerk wordt geplaatst door onze ervaren hekwerk-monteurs - hekwerk soest bv

Projecten van onze hekwerken en poorten?

Op onze pagina Projecten ziet u foto’s die door onze monteurs gemaakt zijn tijdens hun werkzaamheden.

Advies / Gratis offerte?

Direct een offerte ontvangen of meer weten over onze hekwerken en poorten? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen