9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Detectielus met lusdetector

Hierbij wordt gewerkt met een lus (kabel) die onder het wegdek wordt gelegd. Door deze lus in een bepaalde vorm te leggen wordt een magnetisch veld gecreëerd. Als er een massa metaal overheen rijdt, verandert dit magnetisch veld. Deze verandering wordt door een lusdetector gesignaleerd, die dat doorgeeft aan de poortbesturing. De poort zal openen. Dit systeem wordt meestal toegepast om eigen terrein te verlaten. Verder wordt het toegepast als beveiliging onder slagbomen, zodat deze niet naar beneden gaat als er een voertuig onder staat.

Let op: Dit kan niet worden toegepast onder grind.

Voordelen:

  • Personen met auto of vrachtwagen kunnen beveiligde terreinen eenvoudig, zonder zich te melden, verlaten

 Nadelen:

  • Lus moet onder het straatwerk worden gelegd of in het asfalt worden geslepen
  • Dit kan niet worden toegepast onder grind
  • Het systeem werkt niet voor voetgangers en fietsers
Advies of GRATIS Offerte?

Specificaties

Geen bijzondere specificaties.

Ook verkrijgbaar binnen toegangscontrole:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier