9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Sierhekwerk Modern
Zichtbaar in onze showtuin!

 

Sierhekwerk – Modern

Of wij ook modern sierhekwerk hebben? Dat is een subjectieve vraag, het is namelijk een kwestie van smaak! Maar wij hebben zéker sierhekwerk en sierpoorten die wij modern vinden en die momenteel populair zijn. Bekijk al onze hekwerken en poorten op onze inspiratiepagina of kom vrijblijvend langs in onze showtuin!

 

background-image

Onze greep uit onze moderne sierhekwerken en sierpoorten:

Sierpoort - Sierhekwerk met lamellen van Hekwerk Soest B.V.

Sierhekwerk - Lamellen

...

Fraaie voorbeelden van onze trendy lamellen sierhekwerken. De lamellen kunnen horizontaal, verticaal, schuin of gecombineerd gemaakt worden. Strak, modern en populair, alles op maat en naar uw wens!

Lees meer Lees minder
Ruim assortiment van sierhekwerken - sierpoorten met houtvulling bij Hekwerk Soest B.V.

Sierhekwerk - Metaal met Hout

...

Een moderne en stoere uitstraling van onze sierhekwerken met hout of houtlook. Het geheel is strak en u heeft geen doorkijk. Het metalen frame met de metalen palen gecombineerd met het stoere hout, maakt dit hekwerk ook nog eens duurzaam!

Lees meer Lees minder
Ruim assortiment van aluminium sierpoorten - sierpoortjes - sierhekwerken- sierhekken van Hekwerk Soest B.V.

Sierhekwerk - Aluminium

...

Onze exclusieve aluminium sierpoorten zijn in diverse fraaie uitvoeringen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor geheel dichte poorten of lamellen of een combinatie hiervan. Bekijk zelf de mogelijkheden van deze moderne en strakke sierhekwerken.

Lees meer Lees minder

Ontdek meer moderne hekwerken en poorten:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier