Slootwaaier

Een slootwaaier wordt veelal toegepast als het hekwerk bij een water eindigt. Voor de inbraakveiligheid wordt een slootwaaier over het water heen geplaatst. Er zijn twee hoofduitvoeringen, namelijk een schuine en een rechte variant. De rechte variant wordt veelal toegepast indien de oever is afgewerkt met damwand en de schuine variant indien er sprake is van een talud.

  • slootwaaier van sierhekwerk en poort met letters  - hekwerk soest b.v.

Soorten slootwaaiers

De slootwaaier is standaard te verkrijgen in 4 vullingen, te weten: met gaasmat, met spijlen, met doorstekende spijlen en met dubbelstaafmat. Uiteraard kan een slootwaaier ook als sierhekwerk worden uitgevoerd. Bekijk dan de voorbeeldbladen onder ‘sierhekwerk’.

Afhankelijk van de ondergrond wordt de staander ingegraven of geboord en aangestort met beton. Ook kan de staander worden uitgevoerd met een voetplaat ten behoeve van bevestiging op beton of muren.

De prijs van een slootwaaier

De prijs van een slootwaaier is afhankelijk van meerdere factoren, o.a.:

  • Uitvoering & Afmeting (lengte en hoogte)
  • Kleur
  • Moeten er meer hekwerk en/of poorten geplaatst worden?
  • Reistijd + tijd die onze monteurs kwijt zijn met het plaatsen bij u

Kortom: alles kan geheel naar uw wensen gemaakt worden. Daarom is advies op maat, indien nodig ter plaatse, belangrijk om een passende en vrijblijvende offerte voor u te maken. Mocht u iets zoeken wat hierboven ontbreekt; vraag het onze adviseurs!

contact-spijlen

Technische specificaties slootwaaier

Wilt u meer technische informatie weten, bekijk dan ons specificatieblad voor slootwaaiers.

Projecten met slootwaaiers?

Op de pagina Projecten vindt u voorbeelden van projecten die Hekwerk Soest heeft geplaatst tot aan 2018. Na 2018 worden berichten en projecten gecommuniceerd op onze facebookpagina.

Advies / Gratis offerte?

Direct een offerte ontvangen of meer weten over slootwaaiers? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen