9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Toegangspoort kopen?
Zichtbaar in de showtuin!

Toegangspoort voor oprit, tuin of erf

Een poort is dé oplossing voor het veilig afsluiten maar toch toegankelijk houden van uw tuin, erf, oprit of privéterrein. Bent u op zoek naar een stijlvolle en sterke toegangspoort? We zijn u graag van dienst. In ons assortiment vindt u een uiteenlopende selectie poorten, te weten draaipoorten,  sierpoorten en schuifpoorten. U kunt bij ons een toegangspoort kopen in een groot aantal ontwerpen, stijlen, accessoires en afwerkingen. Daarbij heeft u keuze uit handmatig bedienbare en geautomatiseerde toegangspoorten

Ons assortiment poorten:

Toegangspoort kopen voor een afgewogen prijs

Wat voor prijskaartje er aan een toegangspoort voor een oprit, erf, tuin of wei hangt? Dat wordt onder meer bepaald door:

 • type poort
 • formaat
 • ontwerp en afwerking
 • standaardkleur of andere kleur
 • wel of geen automatisering
 • reistijd en arbeidskosten van ons montageteam

Om een beeld te krijgen van welke prijs u voor uw toegangspoort betaalt, vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan. Bespreek uw wensen met onze hekwerkadviseurs.

Een offerte voor een poort ontvangen?

Geautomatiseerde toegangspoort kopen

Zowel draai-, schuif- als sierpoorten zijn naar wens te automatiseren. Met een automatische toegangspoort is een oprit of tuin goed beveiligd en gaat het openen en sluiten van de poort extra gemakkelijk. U kunt uw toegangspoort op veel manieren laten automatiseren, waaronder met:

 • afstandsbediening
 • drukknop
 • sleutelschakelaar
 • mobiele app
 • detectielus met een lusdetector
 • cijfercode
 • herkenning via het kenteken

Bij poortautomatisering kunt u al uitgebreid verschillende mogelijkheden bekijken. Ook in onze showtuin krijgt u een goede indruk van de automatiseringsopties die wij aanbieden. En als u bepaalde wensen of ideeën heeft, kunt u die natuurlijk altijd aan ons voorleggen.

Keuze uit diverse toegangspoorten

Bij Hekwerk Soest koopt u een toegangspoort als:

Draaipoorten zijn beschikbaar als enkel of dubbel model. Ze hebben een robuuste scharnierconstructie, die voorkomt dat na verloop van tijd speling ontstaat. Schuifpoorten schuiven naar één kant open en zijn ideaal op locaties waar de ruimte beperkt is. Schuivende toegangspoorten hangen vrij van de grond in een stevig frame. Sierpoorten vallen op door hun elegante design. Ze kunnen als schuifpoort en als enkele of dubbele poort worden uitgevoerd. Wij ontwerpen uw sierpoort altijd in samenspraak met u. Elk type toegangspoort is te voorzien van een open, halfopen of geblindeerde afwerking.

Toegangspoorten in diverse kleuren

De standaardkleuren die wij hanteren zijn diepzwart (RAL 9005) en dennengroen (RAL 6009). Een toegangspoort wordt eerst thermisch verzinkt. Door dit proces krijgt het metaal een zinklaag, die het materiaal beschermt tegen roestvorming. Aansluitend wordt een poedercoating aangebracht.

Laat het ons weten wanneer u een toegangspoort kopen wilt in een andere tint dan diepzwart of dennengroen. Want ook als het om de kleur gaat, krijgt u het bij ons zoals u het hebben wilt. Wij leveren uw poort namelijk in elke gewenste RAL-kleur.

Toegangspoort bij oprit, erf of tuin plaatsen

Het plaatsen van een toegangspoort is werk voor specialisten. De poortpalen moeten bijvoorbeeld worden ingegraven of geboord. Voor extra stabiliteit is het wellicht nodig om beton te storten. Bestaat de ondergrond uit beton? Dan moeten de palen van de poort zijn voorzien van voetplaten, zodat ze op het beton kunnen worden vastgezet.

Bij het monteren van toegangspoorten is dus veel om rekening mee te houden. Als u er zeker van wilt zijn dat één en ander correct gebeurt, laat u het installeren van een toegangspoort van een oprit, tuin of erf dan ook door onze monteurs doen. Maar indien u over de juiste vakkennis en apparatuur beschikt, kunt u de poort natuurlijk ook zelf plaatsen.

Onderdelen voor uw toegangspoort kopen

Behalve voor het laten maken en installeren van een toegangspoort voor een oprit of ander privéterrein kunt u ook bij ons terecht voor accessoires en onderdelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment onderdelen voor het repareren van alle soorten toegangspoorten. In veel gevallen is het mogelijk om originele accessoires van de fabrikant te bestellen. Is iets niet beschikbaar? Dan kunnen wij ook benodigdheden op maat voor u maken. Houd er rekening mee dat we geen onderdelen voor een toegangspoort thuis kunnen laten bezorgen.

Onze showtuin met toegangspoorten

In onze showtuin in Soest hebben we diverse toegangspoorten en hekwerken neergezet. Bij de toegang van ons bedrijf ziet u direct een schuifpoort en in onze showtuin kunt u een verdere selectie van onze poorten bekijken. Kom gerust eens langs om ons aanbod te bekijken en de mogelijkheden (vrijblijvend) te bespreken.

Hekwerk Soest B.V. | Plaats : Medewerkers in de showtuin.

De showtuin is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur en op vrijdag tussen 08:00 uur en 16:30 uur. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten. Tot ziens!
Direct persoonlijk advies?

Laat u inspireren door onze fraaie poorten

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier

  Veelgestelde vragen over toegangspoorten

  Hieronder bespreken we enkele veelgestelde vragen over toegangspoorten. Heeft u een andere vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie.

  Ook verkrijgbaar: