9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Spijlenhekwerk Mikado / Mykadoo

Voor een representatieve uitstraling is er het traditionele spijlenhekwerk. Op deze pagina leest u alles over ons speelse spijlenhekwerk Mikado of ook wel Mykadoo genoemd. Dit type hekwerk is speels opgebouwd en de ronde spijlen zijn kris-kras over het paneel verdeeld.

Advies of GRATIS offerte?

Specificaties

Maatvoering - hoogtes
800 / 1000 / 1250 / 1500 / 1800 / 2000 / 2500 mm.
Maatvoering - boven- / onderkoker
50 x 30 mm
Maatvoering - Ø van de spijlen
Ø 25 mm
Maatvoering - h.o.h. spijlen
Spijlen aan beide zijden van de liggers geplaatst. De maximale opening 110 mm.
Maatvoering - staander
□ 60 x 60 met blinde verbindingen.
Maatvoering - h.o.h. staanders (mm)
2355 mm.
Oppervlakte behandeling
Het spijlenhekwerk wordt aan de binnen- en buitenzijde thermisch verzinkt volgens NEN EN ISO 1461. Tegen meerprijs kan het hekwerk worden voorzien van een polyester poedercoating volgens NEN EN ISO 15773 in een RAL kleur naar keuze.
RAL-kleur
Alle RAL kleuren zijn mogelijk.
Afwerking
De staanders worden afgewerkt met een zwarte kunststof afdekdop.
Bevestiging
Blinde verbindingen.
Fundering
Inslagstaanders, tegen meerprijs voorzien van schetsplaat of prefab betonblok of aanstorten met beton. Afhankelijk van de ondergrond worden de staanders geheid in ongeroerde grond
(eventueel met een stabilisatieplaat), ingegraven of geboord en, indien nodig, aangestort met beton. Ook kunnen de staanders worden uitgevoerd met een voetplaat ten behoeve van bevestiging op beton of muren.
Hekwerk onderdelen ophalen ook mogelijk?
U kunt zeker uw materialen af komen halen en de montage zelf verzorgen. Wij denken graag met u mee wat u allemaal nodig heeft, zodat u tijdens het plaatsen niet tekort komt.

Ook verkrijgbaar binnen spijlenhekwerk:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier