9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Spijlenhekwerk met doorgestoken vierkante spijlen

Voor een representatieve uitstraling is er het traditionele spijlenhekwerk. Op deze pagina leest u alles over onze spijlenhekwerk met doorgestoken vierkante spijlen welke overhoeks of recht kunnen worden ingelast. De afstand tussen de spijlen is aan te passen aan uw wensen en eisen.

Advies of GRATIS offerte?

Specificaties

Maatvoering - hoogtes
800 / 1000 / 1250 / 1500 / 1800 / 2000 / 2500 mm.
Indien het hekwerk hoger is dan 1500 mm worden standaard de spijlen afgeschuind. Indien gewenst kan daarvan worden afgeweken.
Maatvoering - boven- / onderkoker
50 x 25 of 60 x 40.
Maatvoering - □ van de spijlen
25 x 25 mm
Deze kunnen recht of overhoeks in het spijlenvak worden gelast.
Maatvoering - h.o.h. spijlen
100 / 120 / 150 mm.
Spijlenafstand kent standaard een hart op hart maat van 150 mm. Tegen een meerprijs kan een hart op hart van 100 mm of 120 mm geleverd worden.
Maatvoering - staander
□ 60 x 60 met blinde verbindingen.
Maatvoering - h.o.h. staanders (mm)
2270 mm bij boven- en onderkoker 50 x 25. 3000 mm bij boven- en onderkoker 60 x 40.
Spijlenpunt afgeschuind of niet?
Vanaf een hoogte van 1500 mm worden de spijlen aan de bovenzijde afgeschuind onder 45°. Hierdoor ontstaat een scherpe punt die overklimmen tegengaat. Indien gewenst kan hiervan worden afgeweken.
Oppervlakte behandeling
Het spijlenhekwerk wordt aan de binnen- en buitenzijde thermisch verzinkt volgens NEN EN ISO 1461. Tegen meerprijs kan het hekwerk worden voorzien van een polyester poedercoating volgens NEN EN ISO 15773 in een RAL kleur naar keuze.
RAL-kleur
Alle RAL-kleuren zijn mogelijk.
Afwerking
De staanders worden afgewerkt met een zwarte kunststof afdekdop.
Bevestiging
Blinde verbindingen.
Fundering
Inslagstaanders, tegen meerprijs voorzien van schetsplaat of prefab betonblok of aanstorten met beton. Afhankelijk van de ondergrond worden de staanders geheid in ongeroerde grond
(eventueel met een stabilisatieplaat), ingegraven of geboord en, indien nodig, aangestort met beton. Ook kunnen de staanders worden uitgevoerd met een voetplaat ten behoeve van bevestiging op beton of muren.
Hekwerk onderdelen ophalen ook mogelijk?
U kunt zeker uw materialen af komen halen en de montage zelf verzorgen. Wij denken graag met u mee wat u allemaal nodig heeft, zodat u tijdens het plaatsen niet tekort komt.
Hekwerk Soest B.V. | Spijlenhekwerk : vierkante spijlenhekwerk - overhoeks gelast - met geautomatiseerde spijlenpoort.
Hekwerk Soest B.V. | Spijlenhekwerk : spijlhekwerk en spijlenpoort met gemetselde penanten bij een particulier.
Hekwerk Soest B.V. | Spijlenhekwerk : spijlenhekwerk met vierkante doorgestoken spijlen - overhoeks gelast - maakt prachtig geheel met het huis.
Hekwerk Soest B.V. | Spijlenhekwerk : spijlenhek met doorgestoken spijlen langs de erfgrens van een particulier.

Ook verkrijgbaar binnen spijlenhekwerk:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier