9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Poortautomatisering
Zichtbaar in onze showtuin!

Poortautomatisering

Hekwerk Soest verzorgt uiteraard ook de automatisering van uw, bij ons nieuw aangekochte, draaipoort, sierpoort of schuifpoort. Motoren kunnen op vele manieren worden bediend en sommige bedieningssystemen kunnen u inzicht geven in wie en hoeveel mensen zich bevinden op uw terrein.

background-image

Bekijk onze producten op gebied van poort automatisering:

Afstandsbediening - poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Afstandsbediening

...

Afstandsbediening waarmee u een poort of slagboom kunt openen. Het signaal van de afstandsbediening wijzigt steeds automatisch, waardoor deze moeilijk te hacken is.

Lees meer Lees minder
Cijfercode module - poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Cijfercodemodule

...

Met een cijfercodemodule kunt u de poort en/of slagboom openen of ontgrendelen door middel van het intoetsen van een 4-cijferige code.

Lees meer Lees minder
Intercom - basis - poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Intercom – basis

...

Alleen spraak is mogelijk met mensen die aan de poort staan. U moet binnen in huis op een knop drukken om iemand te woord te staan en/of de poort te openen.

Lees meer Lees minder
Intercom - geavanceerd - poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Intercom – geavanceerd

...

Alleen spraak is mogelijk met mensen die aan de poort staan. U kunt de bezoeker te woord staan en de poort openen met uw telefoon vanaf elke plek.

Lees meer Lees minder
Videofoon - basis - poortautmatisering - Hekwerk Soest B.V.

Videofoon - basis

...

Spraak èn beeld wordt gebruikt met mensen die voor de poort staan. U moet binnen in huis zijn om iemand te woord te staan, zien en/of de poort te openen.

Lees meer Lees minder
Videofoon - geavanceerd - poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Videofoon – geavanceerd

...

Spraak èn beeld wordt gebruikt met mensen die voor de poort staan. U kunt de bezoeker te woord staan, zien en/of de poort openen met een app op uw telefoon vanaf elke plek.

Lees meer Lees minder
Gsm module - poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

GSM-module

...

Met een GSM module geeft u uw poort of slagboominstallatie een eigen (Frans) telefoonnummer waarmee u de poort of slagboominstallatie kunt openen.

Lees meer Lees minder
Sleutelschakelaar - poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Sleutelschakelaar

...

Met behulp van een sleutelschakelaar kunt u de poort of slagboom automatisch openen middels een sleutel.

Lees meer Lees minder
Drukknop - Poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Drukknop

...

Een eenvoudige knop, in diverse uitvoeringen, waarmee u een automatische poort of slagboom kunt openen door simpelweg op de knop te drukken.

Lees meer Lees minder
Weekklok - Jaartijdklok - Poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Week- of jaartijdklok

...

De poort kan gedurende de tijdsblokken die u heeft geprogrammeerd open of dicht zijn. Tegenwoordig adviseren wij een GSM module (zie hierboven) voor deze situatie.

Lees meer Lees minder
Detectielus - uitrijlus met lusdetector - poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Detectielus met lusdetector

...

Hierbij wordt gewerkt met een lus (kabel) die onder het wegdek wordt gelegd. Als er een massa metaal overheen rijdt, opent de poort.

Lees meer Lees minder
Kaartleessysteem Pasleessysteem Druppel - Poortautomatisering - Hekwerk Soest B.V.

Kaartleessysteem / Pasleessysteem / Druppel

...

Middels van een tag aan uw sleutelbos opent de automatische poort of slagboom. De tag dient u echt tegen de lezer, die zich in de nabijheid van de poort bevindt, te houden.

Lees meer Lees minder
Kentekenherkenning-poortautomatisering-Hekwerk-Soest-B.V.

Kentekenherkenningssysteem

...

Met dit systeem wordt de poort en/of slagboom geopend door een innovatie camera die het kenteken van een voertuig herkend. Kentekens dienen vooraf toegekend te worden.

Lees meer Lees minder

Ook verkrijgbaar binnen toegangscontrole:

Bedieningssystemen

Hierboven hebben we diverse bedieningssystemen uitgelegd. Vaak worden systemen gecombineerd toegepast. Wij luisteren naar uw wensen om persoonlijk advies te geven.

Bedieningssystemen worden met regelmaat doorontwikkeld, dus vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook hebben we in onze showtuin en op kantoor voorbeelden staan zodat u een beter beeld krijgt wat we zoal kunnen aanbieden. Kom dus gerust eens langs!

Graag direct persoonlijk advies?

Wilt u een nieuwe of extra afstandsbediening programmeren?

U heeft al 1 geprogrammeerde afstandsbediening? Dan kunt u de nieuwe eenvoudig programmeren met deze bestaande afstandsbediening. Onze hekwerkadviseur Mark legt hier uit hoe u dat moet doen:

Wilt u een grondmotor ontkoppelen?

Heeft u elektrische poort met grondmotoren een storing en gaan de poortvleugels niet meer open en dicht? Dan kunt u de grondmotor ontkoppelen en toch nog in- en uitrijden, totdat de storing is opgelost. Onze hekwerkadviseur Mark legt hier uit hoe u dat moet doen:

Wilt u een opbouwmotor ontkoppelen?

Heeft u elektrische poort met opbouwmotoren een storing en gaan de poortvleugels niet meer open en dicht? Dan kunt u de opbouwmotor ontkoppelen en toch nog in- en uitrijden, totdat de storing is opgelost. Onze hekwerkadviseur Mark legt hier uit hoe u dat moet doen:

Service & Onderhoud

De elektrische aandrijving en de aangeboden accessoires ten behoeve van de bediening en beveiliging worden aangesloten en in bedrijf gesteld door gespecialiseerde monteurs.

Op alle door ons geïnstalleerde elektrische onderdelen geldt een garantie van twee jaar op de materialen en één jaar op de installatie van de materialen.

U kunt ervoor kiezen om een preventief onderhoudscontract af te sluiten. dan bent u er zeker van dat onze elektromonteur éénmaal per jaar preventief onderhoud pleegt aan uw poort-automatisering. U wordt automatisch ieder jaar ingepland en gebeld als de elektromonteur bij u op bezoek komt. Wij raden u het jaarlijks onderhoud aan, om de levensduur van de elektrische componenten te verlengen. Interesse in een onderhoudscontract? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

Persoonlijk advies?

Heeft u vragen? Bel 035-6033920 en onze hekwerkadviseurs beantwoorden graag uw vragen. U mag ook altijd langs komen om uw vragen te stellen. Dan kunnen we wellicht ook wat bedieningssystemen aan u laten zien. U bent van harte welkom!

Medewerkers in de showtuin van Hekwerk Soest B.V.

Laat u ook inspireren door deze foto's

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier

    Ook verkrijgbaar: