Bijzonderheid is onze kwaliteit! – Hekwerk Soest B.V.

Dat we met ‘hekwerk’ meer kunnen was ons al duidelijk. Hiermee willen we u laten zien wat er zoal meer mogelijk is in uw omgeving:

  • hekwerken met een houten uitstraling
  • hekwerken gecombineerd met hout
  • hekwerken voor dierenverblijven, eventueel voorzien van schrikdraad
  • vluchtpoorten
  • balkonhekwerk / hekwerk voor op een dakterras
  • lei-constructies
  • anti-voetbalvoorzieningen
  • leuningen /railingen
  • cobrapunten
  • puntenrolsegmenten

Mocht u een uitdaging voor ons hebben? Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee!

Advies / Gratis offerte?

Direct een offerte ontvangen of graag persoonlijk advies? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Veelgestelde vragen over bijzondere toepassingen

Hieronder worden enkele veelgestelde vragen over bijzondere toepassingen beantwoord. Heeft u een vraag die er niet tussen staat, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Leveren jullie ook metalen hekwerken met een houtlook?

Jazeker, hekwerk van metaal kunnen wij een mooie, klassieke houtlook geven zodat deze perfect past bij het te omheinen terrein. Hekwerk wordt thermisch verzinkt en vervolgens wordt het gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Door deze behandeling kunnen we het hekwerk de RAL-kleur van uw keuze meegeven en is het bovendien onderhoudsvrij. Wist u dat wij ook hekwerken met een metalen frame en een vulling van hardhout leveren? Op de pagina sierhekwerk vindt u voorbeelden van dit type hekwerk.

Welke kleuren hekwerk leveren jullie?

Dennengroen (RAL 6009) en Diepzwart (RAL 9005) zijn de standaardkleuren die wij hanteren voor hekwerken en poorten. Op aanvraag, en tegen een meerprijs, kunnen wij echter hekwerk in elk gewenste RAL-kleur leveren. Zie voor alle RAL-kleuren: https://www.ralkleuren.com/.

Hoe worden bijzondere toepassingen gemonteerd?

Hoe een hekwerk wordt gemonteerd, is onder meer afhankelijk van het type hekwerk en de plek waar het wordt geplaatst. Montage is altijd maatwerk; plaatsing op een dakterras of balkon heeft bijvoorbeeld andere vereisten dan plaatsing in de grond.

Hekwerk Soest heeft al ruim 24 jaar ervaring met het plaatsen van vrijwel alle soorten hekwerken (zie deze pagina voor meer algemene informatie over de montage van hekwerk). Bij ons is veel mogelijk, voor bijzondere toepassingen bespreken we dan ook graag de mogelijkheden met u. Neem gerust contact op met onze hekwerk adviseurs.

Repareren jullie ook hekwerk van andere bedrijven?

Jazeker, onze hekwerk monteurs zijn gespecialiseerd in de montage van hekwerk en poorten en de automatisering hiervan. Wanneer een reparatie nodig is, maken we indien mogelijk gebruik van origineel reparatiemateriaal van de leverancier. Indien dit niet voorhanden is, dan kunnen we ook improviseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.