9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Onze bedrijfsfolder – online

Hekwerk Soest B.V.

Bezoekadres:
Nieuwegracht 2
3763 LB Soest

T: 035-6033920
F: 035-6033924
E: info@hekwerksoest.nl
W: www.hekwerksoest.nl

Ter info: onze bedrijfsfolder dateert uit 2015 en is derhalve niet helemaal actueel.

Over ons

HEKWERK SOEST levert en monteert al sinds 1993 met succes een compleet assortiment hekwerk aan overheid, bedrijven, scholen, instellingen, kinderdagverblijven, (sport)verenigingen en particulieren. Wij geven u graag eerlijk en goed advies over hekwerken, poorten en eventuele automatisering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse sportbenodigdheden en voetbalkooien. Wilt u meer weten over ons en onze medewerkers, lees dan hier verder.

Een greep uit ons assortiment:

Op onze website, www.hekwerksoest.nl, kunt u meer lezen over ons, onze producten en kunt u veel foto’s bekijken. Daarnaast bent u altijd van harte welkom in onze showtuin & showroom. Mocht u een uitdaging voor ons hebben? Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee!
Team Hekwerk Soest

Sierhekwerk in uw tuin of op uw balkon is maatwerk

Voor een optimaal resultaat worden sierhekwerk en/of sierpoorten altijd in overleg met u ontworpen. Om u ideeën te geven kunt u veel foto’s bekijken op onze website. Ook kunt u, op uw gemak, onze showtuin bezoeken. Heeft u zelf iets concreets in gedachten, laat het ons zien. Natuurlijk kunnen we u ook voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de automatisering en bediening van uw sierpoort. De mogelijkheden op dit gebied zijn legio en een selectie hebben we gepresenteerd in onze showroom. Sierhekwerk is altijd maatwerk en wordt daarom ter plaatse ingemeten en op maat voor u geproduceerd.

Meer informatie hierover en inspiratie opdoen?

Dubbelstaafmat hekwerk is ijzersterk

Dubbelstaafmat-hekwerk, ook wel rastermat-hekwerk genoemd, is een ijzersterk en transparant hekwerk wat zeer geschikt is voor beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, kinderdagverblijven, dierweiden, sportterreinen, etcetera. De kleine maaswijdte en de doorstekende puntjes (bij matten hoger dan 1,4 m.) maken het moeilijk om in of over dit hekwerk te klimmen. Dubbelstaafmat-hekwerk kent een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!
Tip: Dubbelstaafmat-hekwerk is ook goed te gebruiken als groeiwand voor klimplanten

Meer informatie hierover en inspiratie opdoen?

Spijlenhekwerk is robuust

Voor een representatieve uitstraling is er het traditionele spijlenhekwerk. Verkrijgbaar in 3 verschillende hoofdvarianten, te weten met wel- of niet-doorstekende spijlen en mikado spijlen. De spijlenafstand is aan te passen aan uw wensen en eisen.

Dit hekwerk is zeer geschikt voor beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, kinderdagverblijven, etcetera. Spijlenpoorten zijn overigens ook in combinatie met andere typen hekwerk fraai toe te passen.

Meer informatie hierover en inspiratie opdoen?

Gaashekwerk is afbakenend

Voor een eenvoudige en voordelige afbakening is gaashekwerk zeer geschikt. Het is daarbij zeer goed toepasbaar bij glooiende terreinen. Tegen het overklimmen is gaashekwerk ook verkrijgbaar met puntdraden.

Tip: Net als dubbelstaafmat-hekwerk ook te gebruiken als groeiwand voor klimplanten.

Meer informatie hierover en inspiratie opdoen?

Wat bieden wij nog meer?

HEKWERK SOEST levert meer dan alleen maar ‘standaard hekwerk’ voor in de tuin, zoals u op deze pagina kunt zien. Op maat gemaakt en aangepast aan uw eigen wensen kunnen wij oplossingen bieden voor allerlei problemen uit de praktijk: van hekwerken bij sportvelden en dierenverblijven tot aan vluchtpoorten en balkonhekwerk.

Ons uitgebreide productoverzicht èn onderverdeeld in onze 3 hoofdcategorieën:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier