9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Slootwaaier
Ontdek uw mogelijkheden!

Slootwaaier

Een slootwaaier wordt veelal toegepast als het hekwerk bij een water eindigt. Voor de inbraakveiligheid wordt een slootwaaier over het water heen geplaatst. Er zijn twee hoofduitvoeringen, namelijk een schuine en een rechte variant. De rechte variant wordt veelal toegepast indien de oever is afgewerkt met damwand en de schuine variant indien er sprake is van een talud.

De prijs van een slootwaaier

De prijs van een slootwaaier is afhankelijk van meerdere factoren, o.a.:

  • Kiest u voor maatwerk (sierslootwaaier) of een standaard slootwaaier?
  • Uitvoering & Afmeting (lengte en hoogte)
  • Kleur
  • Moeten er meer hekwerk en/of poorten geplaatst worden?
  • Reistijd + tijd die onze monteurs kwijt zijn met het plaatsen bij u
  • Of haalt u de slootwaaier op en plaatst u het zelf?

Kortom: alles kan geheel naar uw wensen gemaakt worden. Daarom is advies op maat, indien nodig ter plaatse, belangrijk om een passende en vrijblijvende offerte voor u te maken. Mocht u iets zoeken wat hierboven ontbreekt; vraag het onze adviseurs!

Uw prijs weten?

Sierslootwaaiers zijn maatwerk

Sierslootwaaiers worden in dezelfde stijl gemaakt als het sierhekwerk of de sierpoort, waardoor het één geheel lijkt. De mogelijkheden zijn daarmee dus groot, want we kunnen het precies zo maken als u wenst. Het maken van een sierslootwaaier is daarmee dan ook echt maatwerk!

Contact met onze hekwerkadviseurs?

Standaard slootwaaiers

De standaard slootwaaier is te verkrijgen in 4 vullingen, te weten: met gaasmat, met spijlen, met doorstekende spijlen en met dubbelstaafmat.

Schematische weergave slootwaaiers van Hekwerk Soest B.V.

Afhankelijk van de ondergrond wordt de staander ingegraven of geboord en aangestort met beton. Ook kan de staander worden uitgevoerd met een voetplaat ten behoeve van bevestiging op beton of muren.

Advies of gratis offerte?

Heeft u vragen? Bel 035-6033920 en onze hekwerkadviseurs beantwoorden graag uw vragen. U mag ook altijd langs komen om uw vragen te stellen.

Medewerkers in de showtuin van Hekwerk Soest B.V.

Laat u ook inspireren door deze foto's

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier