9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Sierschuifpoorten

Onze sierschuifpoorten zijn volledig maatwerk en worden veelal geplaatst bij particulieren. De hoogte en breedte van een sierschuifpoort wordt precies gemaakt zoals u het wilt. Hoe de poort er precies uit komt te zien mag u zelf bepalen. Kiest u voor klassiek, strak, lamellen, metaal met hout, houtlook of aluminium? Laat u inspireren door onze foto’s, wij kunnen het allemaal maken!

Wenst u de poort handmatig of elektrisch te bedienen? De mogelijkheden om uw sierschuifpoort elektrisch te bedienen zijn groot. Op onze pagina poortautomatisering kunt u lezen wat er zoal kan, Heeft u een ander idee? Leg het ons voor en wij denken graag met u mee!

Advies of GRATIS offerte?

Specificaties

Schuifpoort mogelijkheden
Vrijdragend of rail
Hoogte
Geheel naar uw wens!
Breedte
Geheel naar uw wens!
Look & Feel
Geheel naar uw wens! Klassiek, Strak, Lamellen, Metaal met hout, Houtlook of Aluminium? Alles is mogelijk!
Brievenbus?
Deze kan verwerkt worden in de poortpaal of in het aangrenzende hekwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Verlichting?
Verlichting kan in de poortpalen verwerkt worden of bovenop de poortpalen. We kunnen het maken zoals u het mooi vindt.
Poortautomatisering
Ja, de poort kan handmatig bediend worden, maar natuurlijk ook elektrisch. De mogelijkheden zijn legio en de ontwikkelingen op dit gebied gaan ook altijd door. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook verkrijgbaar in deze productcategorie:

Een alternatief voor onze schuifpoorten:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier