9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Videofoon – geavanceerd

Met een geavanceerd videofoonsysteem kunnen mensen die aan de poort staan contact met u krijgen als de poort gesloten is. Met een videofoonsysteem kan spraak en beeld (audio en video) gebruikt worden. De moderne techniek laat het toe om middels een app op uw smartphone een beeld- en geluidverbinding met de persoon bij de poort te hebben. U kunt dus, mits u internet heeft, vanuit elke plek op de wereld uw poort met uw app openen. Naast deze mogelijkheden met de app wordt er ook nog een binnenpost geleverd en gemonteerd. Zodat zonder smartphone contact kan plaatsvinden en de poort kan worden geopend vanuit huis.

De voordelen onder elkaar:

  • Eenvoudig
  • Spraak + beeld en poort openen op afstand – ook als u niet thuis ben
  • Geen abonnementskosten, want er wordt gebruik gemaakt van uw aanwezige internetverbinding

De nadelen onder elkaar:

  • Bekabeling naar de poort nodig voor uw internetverbinding
Advies of GRATIS Offerte?

Specificaties

Geen bijzondere specificaties

Een alternatieve videofoon:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier