9.0 / 10 | 45 waarderingen
icon
30 jaar ervaring
icon
Ook specialist in hekwerk onderdelen

Balkonhekwerk met sierhekwerk

De meest gekozen en meest fraaie optie is om uw dakterras of balkon te omheinen met sierhekwerk. Helemaal naar uw wens te maken: hoogte, uitvoering, kleur, spijlenafstand, noem maar op! Het is zelfs mogelijk om een kopie te maken van het hekwerk of poort in uw tuin.  Zo creëert u één fraai geheel!

Advies / GRATIS Offerte?

Specificaties

Hoogte
Geheel op maat en naar uw wens
Uitvoering
Geheel op maat en naar uw wens
Oppervlakte behandeling
Het gehele hekwerk wordt aan de binnen- en buitenzijde thermisch verzinkt volgens NEN EN ISO 1461. Tegen meerprijs kan het hekwerk worden voorzien van een polyester poedercoating volgens NEN EN ISO 5254 in een RAL kleur naar keuze.
Kleur
Standaard kleur Dennengroen RAL 6009 + Diepzwart RAL 9005. Tegen een meerprijs kan elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.
Bevestiging
Hangt af van de situatie - wordt vooraf met u bekeken en besproken

Ook verkrijgbaar binnen balkonhekwerk:

Advies / Gratis offerte?

Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, kunnen we in de specificatiebladen op onze website nooit volledig zijn. Neem daarom gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

U bent uiteraard ook welkom om vrijblijvend onze showtuin te bezoeken. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen. Graag tot ziens!

Contactformulier