Schuifpoort

Met de vrijdragende schuifpoort van Hekwerk Soest bent u verzekerd van een modern ontworpen, robuust uitgevoerde schuifpoort. De schuifpoort sluit de doorgang af zonder het wegdek aan te raken. Het geheel is opgehangen in degelijk uitgevoerde geleidingsportalen met, ter plaatse te storten, zware betonfundering.

Uitvoering van een schuifpoort – de ‘vullingen’

U kunt kiezen voor diverse uitvoeringen, denk aan een spijlenvulling, spijlenvulling met doorstekende spijlen (recht of afgeschuind/rond of vierkant), een vulling met dubbelstaafmat of een sier-schuifpoort. Een sier-schuifpoort kunt u helemaal maken naar uw wens. Indien gewenst kan het naastgelegen hekwerk in dezelfde uitvoering worden gemaakt zodat u één mooi geheel krijgt.

 • schuifpoort met doorstekende vierkanten spijlen

Wilt u een offerte op maat ontvangen of meer weten over schuifpoorten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

contact-spijlen

Afmeting van een schuifpoort

Vrijdragende schuifpoorten zijn leverbaar in de breedtematen 3 t/m 16 meter en voor grotere doorgangen in dubbele uitvoering. Het bedieningsgemak is groot door de lichte handmatige bediening of door elektrische aandrijving. De mogelijkheden zijn groot, dus graag geven wij u persoonlijk advies.

 • lage schuifpoort met doorstekende ronde spijlen hekwerk soest

Kleur van een schuifpoort

Elke schuifpoort wordt aan de binnen- en buitenzijde thermisch verzinkt volgens NEN EN ISO 1461. Vervolgens kan de poort in een RAL-kleur naar keuze worden gepoedercoat. De standaardkleuren die wij aanhouden zijn Diepzwart (RAL 9005) en Dennengroen (RAL 6009). Indien u een andere RAL-kleur wilt, dan betaalt u een meerprijs. Op de website https://www.ralkleuren.com/ vindt u een overzicht van de RAL-kleuren.

Puntenkam op een schuifpoort

Eventueel kan een opgelaste puntenkam het overklimmen moeilijk maken.

 • detail schuifpoort

Indien in uw situatie de terreinlengte niet voldoende is bij de vrije doorgang die u wenst, kan de railschuifpoort van Hekwerk Soest een alternatief zijn. Neem in dat geval contact met ons op, zodat onze adviseur u ter plaatse kan adviseren.

Schematische weergave schuifpoort

 1. Vrije doorgang
 2. Totale vleugellengte
 3. Benodigde terreinlengte
 4. Portalen
 5. Onderbalk
 6. Onderrail

Automatisering van een schuifpoort

Een schuifpoort kan zowel handmatig als geautomatiseerd geleverd en gemonteerd worden. Ons advies is om bij een vrije doorgang vanaf negen meter zeker te kiezen voor elektrische bediening in verband met het gewicht van de poortvleugel.

Op gebied van automatisering zijn veel mogelijkheden. Denk hierbij onder meer aan automatisering d.m.v. een sleutelschakelaar, GSM-module, drukknop of afstandsbediening. Wij adviseren u graag persoonlijk door eerst te luisteren naar uw wensen, zodat we een passend advies kunnen geven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot automatisering van poorten? Kom dan eens langs in onze showtuin of bij ons op kantoor. Meer informatie over automatisering vindt u op de pagina poort-automatisering.

Wat kost een schuifpoort?

De prijs van een schuifpoort is afhankelijk van diverse factoren, waaronder:

 • De afmetingen van de poort (zie het specificatieblad voor meer informatie hierover);
 • De kleur die u kiest;
 • De vulling waarvoor u kiest (bijv. dubbelstaafmat, spijlen of gaasmat);
 • De reistijd en tijd die onze monteurs nodig hebben voor het plaatsen van de poort;
 • De wijze van automatisering (optioneel).

De prijs van een schuifpoort is altijd maatwerk. Wij bespreken graag samen met u wat uw wensen zijn en stellen vervolgens – geheel vrijblijvend – een offerte op maat voor u op. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten met schuifpoorten?

Op de pagina Projecten vindt u voorbeelden van poorten en hekwerken die Hekwerk Soest tot aan 2018 heeft geplaatst, waaronder ook schuifpoorten. Like onze facebookpagina op op de hoogte te blijven van recente projecten en berichten.

Technische specificaties van onze schuifpoort

Wilt u meer technische informatie weten, bekijk hier ons specificatieblad schuifpoort.

Advies / Gratis offerte?

Direct een offerte ontvangen of meer weten over sierpoorten? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen