Schuifpoort – Hekwerk Soest B.V.

Met de vrijdragende schuifpoort van Hekwerk Soest bent u verzekerd van een modern ontworpen, robuust uitgevoerde schuifpoort. De schuifpoort sluit de doorgang af zonder het wegdek aan te raken. Het geheel is opgehangen in degelijk uitgevoerde geleidingsportalen met, ter plaatse te storten, zware betonfundering.

Uitvoering van een schuifpoort; de ‘vullingen’

U kunt kiezen voor diverse uitvoeringen, denk aan een spijlenvulling, spijlenvulling met doorstekende spijlen (recht of afgeschuind/rond of vierkant), een vulling met dubbelstaafmat of een sier-schuifpoort. Een sier-schuifpoort kunt u helemaal maken naar uw wens. Indien gewenst kan het naastgelegen hekwerk in dezelfde uitvoering worden gemaakt zodat u één mooi geheel krijgt.

  • schuifpoort met doorstekende vierkanten spijlen

Wilt u een offerte op maat ontvangen of meer weten over schuifpoorten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

contact-spijlen

Afmeting van een schuifpoort

Vrijdragende schuifpoorten zijn leverbaar in de breedtematen 3 t/m 16 meter en voor grotere doorgangen in dubbele uitvoering. Het bedieningsgemak is groot door de lichte handmatige bediening of door elektrische aandrijving. De mogelijkheden zijn groot, dus graag geven wij u persoonlijk advies.

  • lage schuifpoort met doorstekende ronde spijlen hekwerk soest

Puntenkam op een schuifpoort

Eventueel kan een opgelaste puntenkam het overklimmen moeilijk maken.

  • detail schuifpoort

Indien in uw situatie de terreinlengte niet voldoende is bij de vrije doorgang die u wenst, kan de railschuifpoort van Hekwerk Soest een alternatief zijn. Neem in dat geval contact met ons op, zodat onze adviseur u ter plaatse kan adviseren.

Schematische weergave schuifpoort

  1. Vrije doorgang
  2. Totale vleugellengte
  3. Benodigde terreinlengte
  4. Portalen
  5. Onderbalk
  6. Onderrail

Projecten met schuifpoorten?

Op de pagina Projecten vindt u voorbeelden van poorten en hekwerken die Hekwerk Soest recentelijk heeft geplaatst, waaronder ook schuifpoorten.

Technische specificaties van onze schuifpoort

Wilt u meer technische informatie weten, bekijk hier ons productblad schuifpoort.

Advies / Gratis offerte?

Direct een offerte ontvangen of meer weten over sierpoorten? Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen