Schuifpoort

Met de vrijdragende schuifpoort van Hekwerk Soest bent u verzekerd van een modern ontworpen, robuust uitgevoerde schuifpoort. De schuifpoort sluit de doorgang af zonder het wegdek aan te raken. Het geheel is opgehangen in degelijk uitgevoerde geleidingsportalen, die stevig in een zware betonfundering komen te staan.

Wilt u meer weten over de handbediende of elektrische schuifpoorten van Hekwerk Soest? Lees dan hieronder onze uitgebreide informatie, neem contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in. We voorzien u graag van meer informatie en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.
contact-spijlen

Uitvoering van onze stalen schuifpoort – de ‘vullingen’

U heeft bij ons keuze uit diverse uitvoeringen. U kunt hierbij denken aan de volgende typen schuifpoorten:

 • Met standaard spijlenvulling
 • Spijlenvulling met doorstekende spijlen (recht, afgeschuind, rond of vierkant)
 • Vulling met dubbelstaafmat
 • Sierschuifpoort

Een sierschuifpoort produceren we volledig naar uw voorkeuren. Indien gewenst maken we het naastgelegen hekwerk in dezelfde uitvoering, zodat u één mooi geheel krijgt.

 • schuifpoort met doorstekende vierkanten spijlen

Schuifpoorten leverbaar in diverse afmetingen

Vrijdragende schuifpoorten zijn leverbaar in de breedtematen 3 t/m 16 meter en voor grotere doorgangen in dubbele uitvoering. Het bedieningsgemak is groot door de lichte handmatige bediening of door elektrische aandrijving. U heeft bij Hekwerk Soest veel mogelijkheden. We geven u daarom graag persoonlijk advies door naar uw wensen en situatie te kijken.

 • lage schuifpoort met doorstekende ronde spijlen hekwerk soest

Kleur van uw schuifpoort

Elke schuifpoort wordt aan de binnen- en buitenzijde thermisch verzinkt volgens NEN EN ISO 1461. Vervolgens kunnen we de poort in een RAL-kleur van uw keuze poedercoaten. De standaardkleuren die we aanhouden zijn Diepzwart (RAL 9005) en Dennengroen (RAL 6009). Indien u een andere RAL-kleur wilt, betaalt u een meerprijs. Op de website https://www.ralkleuren.com/ vindt u een overzicht van de RAL-kleuren.

Puntenkam op uw schuifpoort

Wilt u voorkomen dat mensen over de schuifpoort klimmen? U heeft de mogelijkheid om uw schuifpoort uit te breiden met een scherpe puntenkam. Zo maakt u het overklimmen moeilijk en is uw terrein nog beter beveiligd.

 • detail schuifpoort

Indien in uw situatie de terreinlengte niet voldoende is bij de vrije doorgang die u wenst, kan de railschuifpoort van Hekwerk Soest een alternatief zijn. Neem in dat geval contact met ons op, zodat onze adviseur u ter plaatse kan adviseren.

Schematische weergave schuifpoort

 1. Vrije doorgang
 2. Totale vleugellengte
 3. Benodigde terreinlengte
 4. Portalen
 5. Onderbalk
 6. Onderrail

Een elektrische schuifpoort of handbediend?

Onze schuifpoorten kunnen zowel handmatig als geautomatiseerd geleverd en gemonteerd worden. Ons advies is om bij een vrije doorgang vanaf negen meter zeker te kiezen voor elektrische bediening in verband met het gewicht van de poortvleugel.

Een elektrische schuifpoort naar wens bedienen

Op het gebied van elektrische schuifpoorten en geautomatiseerde bediening heeft u bij ons veel mogelijkheden. Denk hierbij onder meer aan automatisering door middel van een sleutelschakelaar, mobiele app (GSM-module), drukknop of afstandsbediening. Wij spreken u graag persoonlijk door eerst te luisteren naar uw wensen, zodat we een passend advies kunnen geven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de automatisering van schuifpoorten en wilt u onze producten in het echt zien? Kom dan langs bij ons op kantoor of bezoek onze showtuin. We helpen u graag met het vinden van de juiste schuifpoort!

De prijs van een schuifpoort?

De prijs van een schuifpoort is afhankelijk van diverse factoren, waaronder:

 • Het type poort (vrijdragende poort of een railschuifpoort)
 • De afmetingen van de poort
 • De gekozen kleur
 • De uitvoering – de gewenste vulling
 • De gewenste bediening
 • De reistijd en tijd die onze monteurs nodig hebben voor het plaatsen van de poort

De prijs van een handmatige of elektrische schuifpoort is altijd maatwerk. We bespreken graag samen met u wat uw wensen zijn en stellen vervolgens – geheel vrijblijvend – een offerte op maat voor u op. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projecten met schuifpoorten?

Op de pagina Projecten vindt u voorbeelden van poorten en hekwerken die Hekwerk Soest tot aan 2018 heeft geplaatst, waaronder ook schuifpoorten. Like onze facebookpagina op op de hoogte te blijven van recente projecten en berichten.

Technische specificaties van onze schuifpoort

Wilt u meer technische informatie ontvangen? Bekijk dan ons specificatieblad. Hier vindt u onder andere informatie over:

 • De hoogte
 • Vullingen
 • Overklimbaarheid
 • Sluitwerk
 • Wielenset
 • Automatisering
 • Fundatie

Advies / Gratis offerte?

Heeft u nog vragen over de handbediende of elektrische schuifpoort? Twijfel dan geen moment en neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 035-6033920 of info@hekwerksoest.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord van ons.

Wilt u direct een offerte ontvangen? Ook dan bereikt u ons via de telefoon of de onderstaande button.

contact-spijlen