Week 35: Sierhekwerk, Gaashekwerk, een Ballenvanger en een Vluchtpoort

Een selectie van de projecten van deze week:

Een ballenvanger rondom een speelveld. Het goal mooi passend in het dubbelstaafmat hekwerk. Een ballenvanger kenmerkt zicht door laag hekwerk aan de zijkanten en hoog hekwerk achter de kant van het doel en/of een basket.

In deze ballenvanger ziet u ook een ‘instapmat’. Zo kan een bal, rollend op de grond, niet uit de ballenvanger weg rollen. En kinderen kunnen gemakkelijk in de ballenvanger stappen.

  • ballenvanger dubbelstaafmat speelveld week 35

Tevens hebben wij een vluchtpoort geplaatst deze week. Het kenmerk van een vluchtpoort is dat je gemakkelijk een huis uit kunt vluchten; de poort is immers altijd open. En een indringer kan de poort van buitenaf niet open doen, want er zitten schermplaten op de poort rondom het slot en handvat.

  • vluchtpoort hekwerk soest week 35

Ook hebben onze monteurs een foto gemaakt van een sierpoort welke zij hebben geplaatst. Sierpoorten en sierhekwerken worden altijd in overleg met u ontworpen en volledig naar uw wens gemaakt. Daarom is elke sierpoort anders. Zoveel mensen, zoveel wensen!

  • sierpoort hekwerk soest week 35

En wekelijks plaatsen we veel gaashekwerk. Hier een foto van een stukje gaashekwerk langs een tuin. Strak en effectief! Gaashekwerk is een voordelige manier om uw tuin/terrein mee af te zetten.

  • gaashekwerk hekwerk soest week 35

Bekijk ook onze hekwerk projecten uit week 34!