Week 20: Dubbelstaafmat hekwerk, Spijlenhekwerk, Sierhekwerk, Gaashekwerk

Op de foto’s ziet u hoe we een bedrijfsterrein hebben omheind met spijlenhekwerk en dubbelstaafmat hekwerk gecombineerd. Op wens van de opdrachtgever hebben we een schuifpoort met vierkante, doorstekende spijlen en aansluitend een bijpassend spijlenhekwerk geplaatst. Verder, de hoek om, is gekozen voor dubbelstaafmat hekwerk. Het combineren van hekwerk is iets wat veelal gedaan wordt.

  • Schuifpoort vierkant spijlenhekwerk

Verder hebben we een extra stuk sierhekwerk geplaatst bij reeds bestaande klanten. Door komst van kleinkinderen wilden zij graag hun sierhekwerk uitbreiden om zo onder andere hun vijver af te schermen. Bijzonder is dat het sierhekwerk is gewalst in een ronde vorm, zodat het prachtig meeloopt met de lijn van de vijver. Hier geldt: alles is vooraf ingemeten en op maat gemaakt in onze werkplaats. Een sierlijk resultaat!

  • Gewalst sierhekwerk

Ook gaashekwerk plaatsen we veel. De monteurs zetten eerst de hekwerklijn uit; slaan de palen in de grond. Dan komt het gaas ertegenaan en vervolgens wordt het netjes vastgeknoopt en strak gezet met knoop- en binddraad. Zo is er weer een bedrijfsterrein omheind.

  • gaashekwerk palen uitzetten

 

Bekijk al onze projecten!