Privacy statement

Vanuit Hekwerk Soest b.v. vinden het belangrijk dat uw privacy gewaarborgd is. Persoonlijke en/of zakelijke informatie die u als bezoeker achterlaat op onze websites behandelen wij vertrouwelijk en zorgvuldig. Wij stellen nooit zomaar uw persoonsgegevens aan een externe partij ter beschikking. Enkel verstrekken wij uw persoons-  en adresgegevens aan bedrijven die werkzaamheden in onze opdracht voor u uitvoeren. Wij respecteren de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u zich richten tot dhr. C.P.W de Jong van Hekwerk Soest b.v., Nieuwgracht 2, 3763 LB te Soest. Ons telefoonnummer is 035-6033920 en ons e-mail adres is: info@hekwerksoest.nl

Persoonsgegevens
Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die u op onze website gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • naam
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • locatie waar u een hekwerk / poort wenst
  • informatie die uzelf invult in een open veld in ons contactformulier
  • technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en uw surfgedrag op onze website

Doeleinden
Indien u ons contactformulier invult voor een offerte-aanvraag of informatie, dan hebben wij uw gegevens uiteraard nodig ten behoeve van het behandelen van uw aanvraag. Bij opdracht zullen de gegevens worden ingevoerd in onze (financiële) administratie. Ook verwerken wij gegevens om onze website te verbeteren.

Verstrekking aan derden
Hekwerk Soest bv verkoopt persoonlijke gegevens niet aan derden. Het kan voorkomen dat wij derde partijen inschakelen om een dienst of project uit te voeren. Hekwerk Soest bv zal deze derde partijen uitsluitend toegang geven tot de persoonlijke gegevens voor zover dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de opdracht.

Cookies
Bij een bezoek aan onze website plaatsen wij cookies. Dit, om (zoek)gedrag op onze website te kunnen meten en onze website optimaal in te richten voor onze bezoekers. Heeft u onze website bezocht, maar geen contactformulier ingevuld, dan ziet u tot 2 weken erna nog advertenties van ons op andere websites (remarketing). Lees ons cookiebeleid voor meer informatie over deze cookies.

Beveiliging
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door u gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als betrokkene heeft u het recht om verzamelde persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Mocht uvan dit recht gebruik willen maken dan kunt u uw verzoek richten aan Hekwerk Soest bv. Dat kan per mail via info@hekwerksoest.nl.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mochten we er desondanks toch niet samen uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/privacyklacht-indienen.

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Laatste update: 17-07-2019

 

 

COOKIEVERKLARING

Heeft u vragen of opmerkingen over ons cookieverklaring, dan kunt u zich richten tot dhr. C.P.W de Jong van Hekwerk Soest b.v., Nieuwgracht 2, 3763 LB te Soest. Ons telefoonnummer is 035-6033920 en ons e-mail adres is: info@hekwerksoest.nl

Voor het verbeteren van onze website houden wij statistieken bij, zoals bezoekaantallen, bezoekfrequentie, geografische locaties. Daarnaast gebruiken wij de data voor het plaatsen van gerichte informatie en aanbiedingen en het verder optimaliseren van onze dienstverlening. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele, persoonlijke bezoeker.

Wij maken op onze websites gebruik van ‘cookies’. Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen om u te kunnen herkennen als u de site opnieuw bezoekt. U kunt de browser zo instellen dat u bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is.

Functionele cookies

Om uw bezoek aan onze website prettiger en eenvoudiger te maken, zijn de functionele cookies ingeschakeld. Denk hierbij aan het onthouden van keuzes en/of persoonlijke voorkeuren zoals (maar niet beperkt tot) het onthouden van de acceptatie van een cookieverklaring.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om rapportages te krijgen over onder andere hoe bezoekers de website gebruiken, het gebruik van de zoekmachine en welke pagina’s bezoekers bekijken op de website. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Google kan deze informatie aan derden verstrekken indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Lees de privacyverklaring van Google om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Sociale media

Op deze website kunnen buttons worden opgenomen om inhoud te kunnen delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze sociale netwerken zelf afkomstig zijn en zelf cookies kunnen plaatsen. Wij hebben hier geen invloed op. Meer informatie over wat de verschillende sociale media met deze gegevens doen vindt u in de privacyverklaringen van de betreffende netwerken.

Verwijderen en weigeren van cookies

Via de browserinstellingen op uw computer kunt u reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser. Hieronder leest u hoe dit voor uw browser werkt:
Internet Explorer
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari
Opera

Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen..

Wijzigingen

Hekwerk Soest bv behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.

Vragen

Heeft u vragen over ons privacy statement? Neem dan contact met ons op.

Laatste update: 17-07-2019