Pannakooi

Een pannakooi, ook wel voetbalkooi genoemd, is niet meer weg te denken op schoolpleinen en in volksbuurten. Bent u op zoek naar een betaalbare en duurzame pannakooi? We zijn zeer ervaren in het leveren én monteren van transparante hekwerken. Bovendien zorgen we ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op de door u gewenste locatie? Neem dan contact met een van onze deskundigen. We komen op afspraak naar de locatie om de mogelijkheden te bespreken.

contact-spijlen

  • voetbalkooi - hekwerk soest b.v.

Pannakooi kopen

Bent u als gemeente, scholengemeenschap of buurtinitiatief geïnteresseerd in het verrijken van de speelomgeving van kinderen? Onze pannakooi is de perfecte manier om kinderen samen te laten spelen en sportief bezig te zijn. We leveren pannakooien uitsluitend op maat, omdat de afmetingen afhankelijk zijn van de gewenste locatie. Maak daarom een afspraak met een van onze deskundigen en ontvang een vrijblijvende en passende offerte.

contact-spijlen

Kosten pannakooi

Bent u benieuwd naar de kosten van een pannakooi? Deze zijn afhankelijk van meerdere factoren, waardoor het niet mogelijk is om op voorhand een kostenoverzicht te ontvangen. De kosten voor een pannakooi worden onder andere bepaalt door:

  • Afmetingen
  • Type hekwerk
  • Soort ondergrond
  • Arbeidsuren

Daarnaast bieden we enkele opties aan, zoals verschillende toegangspoorten, een eventueel daknet en verschillende kleuren. De standaard pannakooi bestaat uit donkergroen dubbelstaafmat hekwerk en is uitgerust met twee doelen. Het is ook mogelijk om de pannakooi uit te breiden met bijvoorbeeld baskets. Ook deze opties dragen bij aan het bepalen van de totale kosten.

  • instapmat van voetbalkooi - hekwerk soest b.v.

Geluidsarme pannakooi

Om de geluidsoverlast te beperken, hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van een geluidsarme pannakooi. Het type ‘Silence’ is voorzien van speciaal ontwikkelde trillingsdempers die ervoor zorgen dat de hekwerken elkaar niet raken bij weerstand.

  • voetbalkooi detail trillingsdemper - hekwerk soest b.v.

Pannakooi repareren

Is uw pannakooi beschadigd en wilt u deze repareren? We beschikken over een grote voorraad aan hekwerk onderdelen die ook geschikt zijn voor de reparatie van pannakooien die niet door onszelf zijn geplaatst. Verder hebben we ook onderdelen om onder andere ballenvangers en hekwerken om tennisbanen te repareren. Om er zeker van te zijn dat we het gewenste onderdeel op voorraad is, raden we u aan om ons te bellen voordat u ons bezoekt. We bezorgen geen hekwerk onderdelen.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de levering en montage van een pannakooi of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact op door te bellen naar 035-6033920 of gebruik ons contactformulier.