Let op: Deze actie was geldig in 2017. Bonnen die na 2017 worden ingeleverd zijn NIET meer geldig!

Geachte heer, mevrouw,

Allereerst: gefeliciteerd met uw woning of bedrijfspand! Leuk dat u onze makelaarscadeau waardecheque heeft gezien en u interesse heeft in onze producten.

Waarom kiezen mensen voor een hekwerk?

Een hekwerk kan simpelweg dienen als erfafscheiding, maar geeft daarmee ook een stuk veiligheid (voor kinderen, dieren en uzelf) alsmede beveiliging. Het maakt immers inbraak moeilijker. Ook niet onbelangrijk: een hekwerk kan zelfs uw huis of bedrijf en tuin fraai decoreren en meerwaarde aan uw huis geven.

Een metalen hekwerk met een degelijke, stevige constructie is dan ook een goede keuze, aangezien deze onderhoudsarm en duurzaam is.

Waarom kiezen voor Hekwerk Soest?

Als hekwerkspecialist bieden wij een breed assortiment van diverse soorten hekwerken, poorten en automatisering. Wij kunnen u dus een compleet verzorgd pakket aanbieden. Met onze jarenlange ervaring werken wij met succes voor een breed publiek: van overheden tot particulieren.

Doordat we werken met korte lijnen, kunnen we snel en klantgericht handelen én persoonlijke service en advies op maat geven. Kwaliteit van ons werk en klanttevredenheid vinden we het allerbelangrijkst! Op gebied van klantwaardering scoren we maar liefst een 8,8 – lees hier of hier de ervaringen van onze klanten.

De actievoorwaarden van onze makelaarscadeau waardecheque

  • U ontvangt 5% korting op uw offerte-bedrag
  • U dient de waardecheque bij het eerste contactmoment ter sprake te brengen.
  • U dient de originele waardecheque te overhandigen; kopieën worden niet geaccepteerd.
  • Geldig t/m 31-12-2017

Heeft u interesse in ons en onze producten? Wij wensen u veel plezier op onze website. Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. U mag natuurlijk ook gewoon langs komen om onze showtuin bezoeken en onze hekwerk-adviseurs te spreken.

Tot ziens!

Team Hekwerk Soest bv