Ons laatste nieuws over hekwerk en poorten

Hekwerk Soest levert en monteert hekwerk en poorten door heel Nederland. Op deze pagina vindt u een greep uit al onze projecten. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe projecten. Heeft u een vraag over een van de onderstaande hekwerken of poorten of wilt u een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Week 18: Sierhekwerk en Dubbelstaafmat hekwerk

 Deze week hebben onze monteurs een sierhekwerk en een sierpoort geplaatst bij een particulier. De sierpoort is voorzien van grondmotoren, zodat hij elektrisch bediend kan worden.

Sierhekwerk Hekwerk Soest week 18” width=

Sierpoort week 18” width=

Op een openbaar terrein in Utrecht hebben we plantsoenhekwerk geplaatst, om zo plantsoenen, bermen en grasvelden te beschermen. Daarnaast hebben we hier dubbelstaafmat hekwerk en poorten om een speelterrein geplaatst.

Plantsoenhekwerk week 18  Plantsoenhekwerk Hekwerk Soest week 18

Plantsoenhekwerk Hekwerk Soest week 18  Plantsoenhekwerk van Hekwerk Soest week 18

Als laatste deze week een foto waar we dubbelstaafmat hekwerk om bomen heen zetten. Op deze manier kunnen beesten die in de wei lopen niet aan de stam van een boom knabbelen.

Dubbelstaafmat-hekwerk om boom week 18

Week 17: Sierhekwerk en Gaashekwerk

Bij een particulier hebben we een fraai sierhekwerk op de erfgrens gezet. Onze monteurs hebben tijdens het werk foto’s gemaakt, zodat te zien is hoe het werk wordt uitgevoerd. Eerst wordt er gemeten, dan de hekwerkpalen in de grond, de panelen ertussen en dan is er een prachtig eindresultaat!

Uitmeten siethekwerk week 17” width=
Palen uitzetten voor het sierhekwerk” width=
 Hekwerkpanelen op de bus” width=
Hekwerk panelen plaatsen” width=
Hekwerk panelen langs erfgrens” width=
Eindresultaat sierhekwerk” width=
Eindresultaat sierhekwerk week 17” width=

Tevens hebben we een oefen-/mini-veldje gemaakt voor een hockeyvereniging. Een laag gaashekwerk en daarboven een net met een maaswijdte die speciaal voor hockeyvelden is.

 Hockeyveld hekwerk week 17” width=
Oefenveldje hockey” width=
Hockey hekwerk week 17” width=

Week 16: Dubbelstaafmat hekwerk

In een opslagruimte hebben we een gedeelte afgezet voor de opdrachtgever met verzinkt dubbelstaafmat hekwerk en een dubbele draaipoort.

Monteurs plaatsen dubbelstaafmat-hekwerk  Verzinkt dubbelstaafmat hekwerk week 16  Verzinkt dubbelstaafmat hekwerk opslagruimte week 16

Op bijgaande foto’s heeft een (blije) monteur zwart dubbelstaafmat hekwerk langs het water geplaatst voor de veiligheid.

Monteur dubbelstaafmat-hekwerk langs het water  Dubbelstaafmat-hekwerk langs het water

 

Projecten week 15: Dubbelstaafmat hekwerk, sierhekwerk en sierpoorten

In een parkeergarage hebben we verzinkt dubbelstaafmat hekwerk geplaatst en bijpassende verzinkte poorten, zowel een enkele poort als een dubbele poort.

Verzinkte dubbelstaafmat-hekwerk muuraansluiting  Enkele draaipoort verzinkt

Verzinkte dubbele draaipoort  Verzinkt dubbelstaafmat-hekwerk

Bij een sportveld moest een gedeelte afgezet worden met dubbelstaafmat hekwerk. Het mooie van dubbelstaafmat is dat je deze ter plekke prachtig op maat kan maken. En dat is goed te zien op de foto’s; het hekwerk staat strak over het bankje heen.
Dubbelstaafmat-hekwerk op maat  Dubbelstaafmat-hekwerk op maat slijpen  Dubbelstaafmat-hekwerk op maat

Bij een particulier hebben we een prachtig sierhekwerk geplaatst. Mooi op maat, een mooie ronding in het hekwerk gewalst…kortom: een prachtig resultaat!

Sierhekwerk gewalst  Sierhekwerk in ronde vorm

Sierhekwerk van Hekwerk Soest  Sierhekwerk op dubbelstaafmat-hekwerk

Projecten week 14: Sierhekwerk, Sierpoorten, Gaashekwerk en Spijlenhekwerk

Bij deze particulier hebben we penanten gemetseld, om vervolgens een fraaie dubbele sierpoort en bijpassend sierhekwerk te plaatsen op de brug en om de erfgrens heen.

opbouw-penanten metselen-hekwerk-soest-week-14  2-opbouw-gemetselde-penanten-hekwerk-soest-week-14  gemetselde-penant-klaar-hekwerk-soest-week14

Sierhekwerk op brug Hekwerk Soest

Sierhekwerk op brug 2 Hekwerk Soest

Hier hebben we een fraaie dubbele sier-draaipoort opgehangen met muurscharnieren tussen twee muren. Dit is geheel maatwerk.

 Sierpoort week 14 Hekwerk Soest

En verder hebben we een particulier (en zijn kippen) blij gemaakt met een kippenren van verzinkt gaashekwerk. Bij een andere particulier zijn zwart gaashekwerk en zwart spijlenhekwerk gecombineerd. U ziet dat er gebruik is gemaakt van verschillende typen hekwerken en zelfs verschillende hoogtes.

 Gaashekwerk Kippenren week 14 Hekwerk Soest
 Spijlenhekwerk erfgrens week 14 Hekwerk Soest
 Spijlenhekwerk en gaashekwerk week 14 Hekwerk Soest
Sierhekwerk week 14 Hekwerk Soest

Projecten week 13: Hoog en laag Dubbelstaafmat hekwerk

In een nieuwbouwwijk hebben we voor onze opdrachtgever hoog en laag dubbelstaafmat hekwerk geplaatst. Netjes aangesloten op een houten schuur met een muuraansluiting.

 opbouw-gemetselde-penanten-hekwerk-soest-week14 hoge-dubbelstaafmat-hekwerk-soest-week13 hoog-dubbelstaafmat-hekwerk-soest-week13

laag-dubbelstaafmat-hekwerk-soest-week13 dubbelstaafmat-muuraansluiting-hekwerk-soest dubbelstaafmat-hekwerk-soest-week13

Projecten week 12: Dubbelstaafmat hekwerk

Deze week dubbelstaafmat hekwerk gezet om een speelterrein. Veilig voor de kinderen langs de weg en het water.

Het voordeel van dubbelstaafmatten is dat je het gemakkelijk op maat kan maken. Een boom hoeft dus geen belemmering te vormen.

dubbelstaafmat-om-speelveld-hekwerk-soest  dubbelstaafmat-langs-water-hekwerk-soest

dubbelstaafmat-hekwerk-om-speelveld-hekwerk-soest  dubbelstaafmat-speelveld-hekwerk-soest

dubbelstaafmat-op-maat-maken-hekwerk-soest

Verder plaatsen we veel poorten. U ziet een voorbeeld van een sierpoort en u ziet een spijlenpoort met doorstekende spijlen.

sierhekwerk-sierpoort-hekwerk-soest-week-12a  spijlenpoort-doorstekende-spijlen-hekwerk-soest-1

Projecten week 11: Gaashekwerk, Plantsoenhekwerk en Spijlenhekwerk

Deze week hebben we dubbelstaafmat hekwerk geplaatst bij een tennisbaan. U ziet hier goed dat ook met rechte dubbelstaafmatten een ronde vorm is te bereiken.

dubbelstaafmat-hekwerk-tennisaan-hekwerk-soest-week-11  dubbelstaafmat-om-tennisaan-hekwerk-soest-week-11

dubbelstaafmat-tennisbaan-hekwerk-soest-week-11  ronde-vorm-met-dubbelstaafmat-om-tennisbaan-hekwerk-soest-week-11

Dubbelstaafmat hekwerk wordt veel door ons geplaatst bij zowel verenigingen, instellingen als particulieren. Het is in diverse hoogtes verkrijgbaar.

dubbelstaafmat-hekwerk-soest-week-11  hoog-dubbelstaafmat-hekwerk-soest-week-11

Bij een andere opdrachtgever hebben we gaashekwerk geplaatst als erfscheiding. Zij wilden graag een lage schuifpoort voor hun oprit en een looppoort in dezelfde stijl.

gaashekwerk-hekwerk-soest-week-11 schuifpoort-spijlen-hekwerk-soest-week-11 spijlen-poort-hekwerk-soest-week-11

Projecten week 10: Gaashekwerk, Plantsoenhekwerk en Spijlenhekwerk

Wederom weer gaashekwerk geplaatst op een glooiend terrein. Mooi om te zien dat, ondanks het ruwe terrein, het hekwerk er strak bij staat. Het gaashekwerk is hier voorzien van een rechte puntenkam en 2 prikkeldraden.

gaashekwerk-week10-hekwerk-soest-1 gaashekwerk-week10-hekwerk-soest-2

gaashekwerk-week10-hekwerk-soest-3 gaashekwerk-week10-hekwerk-soest-4

Verder ziet u een foto van plantsoenhekwerk; deze is geplaatst om het plantsoen te beschermen. Wij hebben verschillende soorten plantsoenhekwerk en hier is gekozen voor ronde staanders met ronde bovenbuizen.

Daarnaast ziet u nog een verzinkt standaard spijlenhekwerk die is geplaatst in een parkeergarage.

hekwerk-om-plantsoen-hekwerk-soest-2 hekwerk-om-plantsoen-hekwerk-soest-1 verzinkt-spijlenhekwerk-week-10-hekwerk-soest

Projecten week 9: Ballenvanger en Dubbelstaafmat hekwerk

Deze week zijn we druk bezig geweest met het monteren van een ballenvanger op een speelveld. De ballenvanger is gemaakt van dubbelstaafmatten. Hoog achter de doeltjes en laag aan de zijkanten. Ook ziet u bij de opening een dubbelstaafmat los geplaatst om doorschieten van de bal te voorkomen.

ballenvanger-hekwerk-soest-week-9-1 ballenvanger-hekwerk-soest-week-9-3 ballenvanger-hekwerk-soest-week-9-2 

ballenvanger-hekwerk-soest-week-9-41 ballenvanger-hekwerk-soest-week-9-5 ballenvanger-hekwerk-soest-week-9-6

Dubbelstaafmat hekwerk plaatsen we heel veel, omdat dit type hekwerk zich leent voor zoveel locaties. Zie hier bijvoorbeeld om een speelveld of als erfscheiding.

dubbelstaafmat-hekwerk-als-erfscheiding-hekwerk-soest bubbelstaafmat-hekwerk-om-speelveld-hekwerk-soest

Project week 8: Gaashekwerk met massieve gaasmatvulling

Gaashekwerk leent zicht ideaal voor glooiende terreinen en bosrijke gebieden. Het gaashekwerk is in verschillende hoogtes geplaatst en ook ziet u een framepoort met massieve gaasmatvulling. Een zeer net eindresultaat in een gebied met hoogteverschillen en wortels van bomen.

gaashekwerk-op-glooiend-terrein-1-hekwerk-soest gaashekwerk-op-glooiend-terrein-2-hekwerk-soest gaashekwerk-op-glooiend-terrein-3-hekwerk-soest 

gaashekwerk-op-glooiend-terrein-4-hekwerk-soest gaashekwerk-op-glooiend-terrein-5-hekwerk-soest poort-met-massieve-gaasmatvulling-hekwerk-soest

Projecten week 7: Dubbelstaafmat hekwerk en poort met hardhout en metaal

Steeds populairder wordt de poort waar hardhout en metaal gecombineerd wordt. De poort is verder gecombineerd met dubbelstaafmat hekwerk in het Dennengroen, RAL 6009. Een ander bijzonder project is het dubbelstaafmat hekwerk met daarboven speciale schrikdraadbeveiligings-systeem. Wilt u meer weten over dit systeem; neem dan contact op met onze adviseurs.

dubbelstaafmat-hekwerk met schrikdraadbeveiligings-systeem-hekwerk-soest dubbelstaafmat-hekwerk-week-7-hekwerk-soest poort-met-hardhout-en-metaal-hekwerk-soest

Projecten week 6: Gaashekwerk en spijlenhekwerk

Laag gaashekwerk met 2 prikkeldraden erboven. Verder onder andere spijlenhekwerk geplaatst op openbaar terrein.

gaashekwerk-met-2-prikkeldraden-hekwerk-soest  spijlenhekwerk-week-6-hekwerk-soest

Projecten week 5: Framepoorten, Gaashekwerk en Dubbelstaafmat hekwerk

Deze week hebben onze monteurs onder andere gaashekwerk geplaatst bij een particulier. U ziet dat hoog en laag gaashekwerk gecombineerd wordt. Daarnaast zijn er poorten geplaatst uitgevoerd met massieve gaasmatvulling. Ook hebben we dubbelstaafmathekwerk geplaatst in een parkeergarage, alsmede een bijpassende poort. En hebben we een framepoort geplaatst in reeds bestaand dubbelstaafmathekwerk.

framepoort-in-dubbelstaafmathekwerk-geplaatst-hekwerk-soest framepoort-met-massieve-gaasmatvulling-hekwerk-soest gaashekwerk-hoog-hekwerk-soest-2

gaashekwerk-laag-hekwerk-soest verzinkt-dubbelstaafmathekwerk-in-parkeergarage-hekwerk-soest verzinkte-framepoort-in-parkeergarage-hekwerk-soest

Project week 4: Sierpoorten

Deze week hebben onze monteurs onder andere 2 fraai uitgevoerde sierpoorten geplaatst. Het zijn beide dubbele draaipoorten. Eén poort heeft stalen poortpalen en de ander heeft gemetselde penanten. U kunt duidelijk zien dat bij de gemetselde penanten nog gestukt moeten worden en het nodige aan elektriciteit nog aangesloten moet worden. Maar, zelfs al is het nog niet gereed, geeft het wel een beeld van wat er zoal mogelijk is op gebied van sierhekwerk.

sierpoort-met-vaste-lamellen-hekwerk-soest

sierpoort-hekwerk-soest

 

Project week 3: Afronding hekwerk om tennisbaan

Poorten worden geplaatst en het frame is klaar om gaas ertegenaan te plaatsen. U ziet een mooi eindresultaat. Bij ons klantervaringen-formulier kunt u zien dat de tennisvereniging ons op alle punten een ‘10’ heeft gegeven. Wij zijn trots op onze monteurs!

hekwerk-om-tennisbaan-stap-7 hekwerk-om-tennisbaan-stap-8 hekwerk-om-tennisbaan-stap-9 

hekwerk-om-tennisbaan-stap-10 hekwerk-om-tennisbaan-stap-11 hekwerk-om-tennisbaan-stap-12

Project week 2: Hekwerk om tennisbaan

Eén monteursteam is druk geweest met het monteren van allemaal nieuw hekwerk op een tennisvereniging. Palen, gaashekwerk en poorten werden vervangen. En dat alles ondanks de sneeuw en kou. Eerst worden alle palen uitgelegd en vervolgens pneumatisch de grond getrild. Om vervolgens de palenconstructie af te maken.

 

hekwerk-om-tennisbaan-stap-1 hekwerk-om-tennisbaan-stap-2 hekwerk-om-tennisbaan-stap-3 

hekwerk-om-tennisbaan-stap-4 hekwerk-om-tennisbaan-stap-5 hekwerk-om-tennisbaan-stap-6

Projecten week 1: Hekwerk om balkons

Wij monteren ook regelmatig hekwerk rondom een balkon of een dakterras. Dat kan een sierhekwerk zijn, maar ook dubbelstaafmat of gaas. Hieronder ziet u enkele recente voorbeelden:

sierhekwerk-balkon  sierhekwerk-met-ronde-ornamenten-balkon

gaashekwerk-om-balkon  dubbelstaafmat-hekwerk-balkonhekwerk

Projecten week 51: Sierpoort, Dubbelstaafmat hekwerk

Bij een particulier hebben we een elektrische dubbele sierpoort met bijpassende looppoort geplaatst bij de toegang van het huis. De rest van de tuin is omheind met dubbelstaafmat hekwerk. Zo wordt er regelmatig gecombineerd op 1 locatie met verschillende typen hekwerken.

dubbelstaafmat-hekwerk-week51-hekwerk-soest  dubbelstaafmat-hekwerk-week51-hekwerk-soest-2

sierlooppoort-week51-hekwerk-soest  dubbele-sierdraaipoort-week51-hekwerk-soest

Projecten week 50: Gaashekwerk

Deze week onder andere gaashekwerk geplaatst. Op de foto’s ziet u de uitstroom van een bezinkbassin van een rioolstelsel. Het hekwerk zorgt ervoor dat niemand letsel krijgt als er plotseling water uit het riool zou komen. Tevens kan niemand het rioolstelsel inlopen.

 gaashekwerk-week50-hekwerk-soest-2 gaashekwerk-week50-hekwerk-soest-3 gaashekwerk-week50-hekwerk-soest-1

Projecten week 49: Dubbelstaafmat hekwerk Duitsland

Zes van de geplande zeven asielzoekerscentra in Düsseldorf (Duitsland) zijn opgeleverd. Alle locaties werden omheind met verzinkt dubbelstaafmat hekwerk en bijpassende poorten.

Een groot project en onze monteurs hebben zo weken achtereen in een hotel ter plaatse gelogeerd. We zijn trots op hen!

dubbelstaafmat-hekwerk-week49-duitsland-hekwerk-soest-2 dubbelstaafmat-hekwerk-week49-duitsland-hekwerk-soest dubbelstaafmat-hekwerk-week49-duitsland-hekwerk-soest-8

dubbelstaafmat-hekwerk-week49-duitsland-hekwerk-soest-7 dubbelstaafmat-hekwerk-week49-duitsland-hekwerk-soest-5 dubbelstaafmat-hekwerk-week49-duitsland-hekwerk-soest-4

dubbelstaafmat-hekwerk-week49-duitsland-hekwerk-soest-3 dubbelstaafmat-hekwerk-week49-duitsland-hekwerk-soest-l

Projecten week 48 deel 2: Sierpoort waarin hout en metaal gecombineerd is

Een mooi project bij een landelijke huis in Soest. Eerst uitmeten, dan opbouwen en dan een prachtig eindresultaat! Dit type hekwerk wordt op maat gemaakt naar de wensen van de klant en valt daarom ook onder sierhekwerk.

project-landelijke-boerderij-week-48-hekwerk-soest-3 project-landelijke-boerderij-week-48-hekwerk-soest-2 project-landelijke-boerderij-week-48-hekwerk-soest

project-landelijke-boerderij-week-48-hekwerk-soest-4 project-landelijke-boerderij-week-48-hekwerk-soest-6 project-landelijke-boerderij-week-48-hekwerk-soest-5

project-landelijke-boerderij-week-48-hekwerk-soest-resultaat

Projecten week 48 deel 1: Dubbelstaafmat hekwerk, Sierhekwerk, Sierpoort, Spijlenhekwerk

Deze week hebben onze monteurs dubbelstaafmat hekwerk inclusief bijpassende dubbele draaipoort bij een bedrijf geplaatst. Ook een prachtig blauw sierhekwerk met als leuk detail een vierkant ornament in het midden van het hekwerk. Steeds vaker plaatsen we ook de ‘dichte’ sierpoorten. Hier worden hardhouten planken in een metalen frame gedaan, waardoor het zicht belemmerd wordt. Als laatste ziet u een foto van een speciaal op maat gemaakt spijlenhekwerk. De opdrachtgever wilde op de bovenkant een rechtopstaande strip waardoor mensen niet op de hekwerken gaan hangen.

sierhekwerk-week48-hekwerk-soest dubbelstaafmat-hekwerk-week48-hekwerk-soest

speciaal-spijlenhekwerk-week48-hekwerk-soest https://www.hekwerksoest.nl/wp-content/uploads/2015/11/sierpoort-hardhout-week48-hekwerk-soest.jpeg

Projecten week 47: Balkonhekwerk, Sierhekwerk en Sierpoorten

Sierhekwerk op een balkon of in uw tuin, voor al uw hekwerk en poorten kunt u bij ons terecht.

balkonhekwerk-week47-hekwerk-soest  sierhekwerk-week47-hekwerk-soest

enkele-sierpoort-week47-hekwerk-soest  dubbele-sierpoort-week47-hekwerk-soest

Project week 46: Verzinkt Dubbelstaafmat hekwerk in Duitsland

Eén team met monteurs is voor de derde week bezig om verzinkt dubbelstaafmat hekwerk te plaatsen rondom diverse asielzoekerscentra in Düsseldorf (Duitsland). Alle materialen (staanders en dubbelstaafmatten) worden ter plaatse geleverd en gelost door onze leverancier. Onze monteurs plaatsen vervolgens in vlot tempo meters hekwerk rondom de units voor de asielzoekers. Meer over dubbelstaafmat hekwerk.

verzinkt dubbelstaafmat hekwerk week46 hekwerk soest dubbelstaafmat-hekwerk staanders worden gelost hekwerklijn dubbelstaafmat-hekwerk wordt uitgezet

verzinkt dubbelstaafmat-hekwerk Duitsland poort in dubbelstaafmat-hekwerk dubbelstaafmat-hekwerk strakke hekwerklijn

Projecten week 45: o.a. Spijlenhekwerk, Sierhekwerk, Dubbelstaafmat hekwerk

Ook deze week hebben we weer een mooie variatie aan hekwerken en poorten geplaatst. Bijzonder deze week is de vluchtpoort en de scootmobielen-overkapping. De vluchtpoort is een bijzonder type poort; men kan te allen tijde wel naar buiten ‘vluchten’ zonder sleutel, maar door de afdekplaten (om het slot en aan de zijkant) kan niemand naar binnen. Ook de scootmobielen-overkapping met elektrische schuifdeur in opdracht van een gemeente is een fraai project. De scootmobielen kunnen veilig bij dit appartementencomplex worden gestald.

sierhekwerk week45 hekwerk soest dubbelstaafmat hekwerk week45 hekwerk soest scootmobielen overkapping week45 hekwerk soest

spijlenpoort week45 hekwerk soest spijlenhekwerk week45 hekwerk soest vluchtpoort week45 hekwerk soest