Hekwerk Zeewolde

HEKWERK SOEST is dé hekwerkspecialist voor de particuliere en de zakelijke markt op slechts 30 minuten vanaf Zeewolde! Wanneer u op zoek bent naar een duidelijk erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein, dan kiest u voor Hekwerk Soest B.V. – wij leveren en monteren producten van hoge kwaliteit in Zeewolde en omstreken.

 • plantsoenhekwerk - hekwerk soest b.v.

Waarom kiest u voor Hekwerk Soest?

Als hekwerkspecialist bieden wij een breed assortiment aan van hekwerken, poorten en poort-automatisering. Daarnaast adviseren wij u graag op gebied van beveiliging en toegangscontrole. Wij kunnen u dus een compleet verzorgd pakket aanbieden. Met onze jarenlange ervaring werken wij met succes voor een breed publiek: van overheden tot particulieren.

Omdat we werken met korte lijnen zijn we in staat snel en klantgericht te handelen en persoonlijke service en op maat gesneden advies te geven. De kwaliteit van ons werk en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Hekwerk Soest B.V, dé hekwerkspecialist van Midden-Nederland

 • Dé hekwerkspecialist voor de particuliere en de zakelijke markt in Zeewolde
 • Breed assortiment hekwerken, poorten & automatisering, toegangscontrole en beveiliging
 • Showtuin aanwezig
 • Hekwerk op maat? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden
 • Hekwerk plaatsen doen onze monteurs graag voor u
 • Persoonlijk advies en GRATIS offerte
 • Kwaliteit en maatwerk
 • Klantwaardering: 8,9

Wilt u een offerte op maat ontvangen of meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

contact-spijlen

Hekwerk in Zeewolde?

Een hekwerk kan eenvoudigweg dienen als erfafscheiding, maar het biedt ook veiligheid (voor kinderen, dieren en uzelf) en beveiliging. Het maakt inbraak immers moeilijker. Ook niet onbelangrijk: een hekwerk kan zelfs uw huis en tuin mooi versieren en een meerwaarde geven aan uw huis.

Een metalen hekwerk met een degelijke, stevige constructie is een goede keuze, aangezien deze onderhoudsarm en duurzaam is.

Aanbod hekwerken

Voor een duidelijke erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein in Zeewolde. hebben wij een ruim assortiment aan hekwerken. Denk aan dubbelstaafmat hekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk, plantsoenhekwerk en hekwerken om diverse sportvelden.

 • dubbelstaafmat-hekwerk-soest

Al onze hekwerken zijn in verschillende afmetingen (breedte en hoogte) en uitvoeringen verkrijgbaar. Sierhekwerk worden zelfs altijd in overleg met u ontworpen, helemaal naar úw wens. Om u hier ideeën te geven, kunt u bij sierhekwerk veel foto’s bekijken. Ook kunnen wij voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven. Al onze hekwerken kunt u, op uw gemak, onze showtuin bekijken!

Elke locatie in Zeewolde vraagt om een eigen oplossing. Soms is de beste optie om te kiezen voor een combinatie van diverse hekwerken. Denk aan: een sierhekwerk of een sierpoort aan de voorzijde van uw huis en een goedkoper hekwerk (dubbelstaafmat- of gaashekwerk) aan de andere zijden van uw tuin of terrein.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een (vrijblijvende) offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

(Geautomatiseerde) Poort in Zeewolde?

Een poort kan dienen als erfafscheiding , maar biedt tevens veiligheid (voor kinderen, dieren en uzelf) en beveiliging. Het maakt inbraak tenslotte moeilijker. En niet onbelangrijk: een poort kan uw huis en tuin prachtig verfraaien en daardoor een toegevoegde waarde geven aan uw huis.

Een metalen poort met een degelijke, stevige constructie is dan ook een goede keuze, aangezien deze onderhoudsarm en duurzaam is.

Voor een duidelijke erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein in Zeewolde hebben wij ook een ruim assortiment aan poorten. Denk aan sierpoorten, tuinpoorten en schuifpoorten.

 • sierpoort-sierhek-hekwerk-soest

Al onze poorten zijn in verschillende afmetingen (breedte en hoogte) en uitvoeringen verkrijgbaar. Sierpoorten worden altijd in overleg met u ontworpen, helemaal naar úw wens. Om u ideeën te geven kunt u op bij sierpoorten veel foto’s bekijken en ook hier kunnen wij voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven. Ook kunt u, op uw gemak, onze showtuin bekijken!

Daarnaast is het mogelijk om uw poort te automatiseren. De mogelijkheden op dit gebied van poort-automatisering zijn legio. Wij luisteren graag naar uw wensen om vervolgens persoonlijk advies te geven. In onze showtuin èn op kantoor hebben we voorbeelden staan, zodat u een beter beeld krijgt wat we zoal kunnen aanbieden.

Elke locatie in Zeewolde vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Beveiliging of Toegangscontrole in Zeewolde?

Naast hekwerken en (geautomatiseerde) poorten bieden wij nog meer mogelijkheden om uw (parkeer)terrein af te sluiten. Op gebied van toegangscontrole kunt u denken aan: slagbomen/toegangszuilen, tourniquets, speedgates, roadblockers/doorrijbeveiliging.

Sommige situaties vragen extra beveiliging; denk aan camerasystemen, detectiesystemen en stroomschokbeveiling.

 • Hekwerk-soest-slagboom

Elke locatie in Zeewolde vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Inspiratie opdoen voor uw hekwerk of poort?

Weet u nog niet precies wat u wilt voor uw terrein in Zeewolde? Bij elke type hekwerk, poort en onderdeel op gebied van beveiliging en toegangscontrole hebben wij veel foto’s staan.

Ook kunt een kijkje op onze projectenpagina. Hier plaatsen wij regelmatig foto’s van recentelijk uitgevoerde projecten. U kunt ook onze showtuin bezoeken. Hier hebben wij een breed assortiment geplaatst om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. De showtuin is centraal gelegen in Soest zodat het ook vanuit Zeewolde goed bereikbaar is.

Prijs van hekwerk, poorten en overige diensten in Zeewolde

Het is helaas onmogelijk om op voorhand iets te zeggen over de prijs van onze hekwerken, poorten en overige diensten. De prijs hangt af van meerdere factoren:

 • Het type hekwerk en/of poort
 • De afmetingen (lengte en hoogte)
 • De kleur waarvoor u kiest
 • De uitvoering; bijvoorbeeld ornamenten, punten, etc.
 • Wenst u poort-automatisering?
 • Wenst u iets op gebied van toegangscontrole en/of beveiliging?
 • De locatie waar het geplaatst moet worden
 • De terreinomstandigheden
 • De tijd die nodig is om het hekwerk te monteren.

Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met onze adviseurs voor een vrijblijvende en gratis offerte.

contact-spijlen

Plaatsing van uw bestelling in Zeewolde

Wanneer u bij ons bestelt, dan regelen wij de rest. Wij bestellen alle materialen en zorgen ervoor dat deze (in overleg met u) geplaatst worden. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het monteren van hekken en poorten. Daarnaast werken we met gespecialiseerde technici voor de automatisering van poorten en andere diensten op het gebied van toegangscontrole en beveiliging. U kunt er dus van uitgaan dat het hek uitstekend geplaatst zal worden.

 • hekwerkmonteur van hekwerk soest bv

Reparatie van uw hekwerk in Zeewolde

Heeft u een beschadiging aan een bestaand hekwerk of een storing van uw elektrische poort in Zeewolde? Neem dan contact op met Hekwerk Soest B.V.. Wij helpen u graag met de oplossing van uw probleem.

Contact met Hekwerk Soest B.V.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Hekwerk Soest B.V.. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur.

T: 035-6033920
E: info@hekwerksoest.nl

Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

Contactpagina
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen: *
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen:
Adres
Extra veld voor locatie-omschrijving (niet verplicht)
Postcode
Stad
Land
Bezig met versturen