Dé hekwerkspecialist voor Nijkerk en omstreken

Voor een duidelijk erfafscheiding, beveiliging en/of meer privacy op uw terrein kiest u voor Hekwerk Soest B.V., dé hekwerkspecialist op slechts 25 minuten vanaf Nijkerk!

 • plantsoenhekwerk - hekwerk soest b.v.

Waarom Hekwerk Soest B.V.?

Wij bieden een breed assortiment aan van hekwerken, poorten en poort-automatisering. Daarnaast adviseren wij u graag op gebied van beveiliging en toegangscontrole.

Dé hekwerkspecialist van Midden-Nederland

 • Persoonlijk advies en GRATIS (en vrijblijvende) offerte
 • Ruim assortiment aan hekwerken, poorten & automatisering, toegangscontrole en beveiliging
 • Op zoek naar maatwerk? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Hekwerk plaatsen doen wij ook graag voor u
 • Klantwaardering: 8,9
 • Showtuin aanwezig

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag

contact-spijlen

Aanbod hekwerken Nijkerk

Voor een duidelijke erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein in Nijkerk hebben wij een ruim assortiment aan hekwerken. U kunt hierbij onder meer denken aan dubbelstaafmat hekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk, plantsoenhekwerk en hekwerken om diverse sportvelden.

 • dubbelstaafmat-hekwerk-soest

Al onze hekwerken zijn in verschillende afmetingen (breedte en hoogte) en uitvoeringen leverbaar. Sierhekwerk wordt bovendien altijd in overleg met u ontworpen, de mogelijkheden hierbij zijn legio. Op de pagina sierhekwerk kunt u foto’s bekijken van eerder gerealiseerde sierhekwerken om inspiratie op te doen. Indien wenselijk kunnen wij uiteraard meer voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven. Wilt u liever langskomen om de mogelijkheden door te nemen? Dan kan uiteraard ook! Onze hekwerken kunt u in onze showtuin in Soest komen bekijken (slechts 25 minuten vanaf Nijkerk.

Iedere situatie vraagt om een eigen, unieke oplossing. Soms is hekwerken combineren de meest fraaie oplossing (bijvoorbeeld een sierhekwerk aan de voorzijde van uw huis, en een goedkoper hekwerk zoals dubbelstaafmat hekwerk aan de andere zijden). Wij denken graag met u mee.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij stellen graag (gratis) een vrijblijvende offerte voor u op. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in voor meer informatie

contact-spijlen

(Geautomatiseerde) metalen poort in Nijkerk?

Poorten kunnen dienen als erfafscheiding, maar geven tegelijkertijd ook een stuk veiligheid (voor kinderen, dieren en uzelf) alsmede beveiliging. Ook niet onbelangrijk: poorten kunnen uw huis en tuin fraai decoreren en zodoende meerwaarde aan uw huis geven!

We beschikken over een ruim assortiment aan poorten. Denk bijvoorbeeld aan sierpoorten, tuinpoorten en schuifpoorten.

 • sierpoort-sierhek-hekwerk-soest

Poorten zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Sierpoorten worden bovendien, net als sierhekwerken, altijd in overleg met u ontworpen. Op de pagina sierpoorten kunt u foto’s bekijken van eerder opgeleverde sierpoorten. Indien wenselijk kunnen we uiteraard meer voorbeelden aandragen!

Het is bij ons ook mogelijk om uw poort te laten automatiseren. De mogelijkheden op dit gebied van poort-automatisering zijn legio. Wij luisteren graag naar uw wensen om vervolgens persoonlijk advies te geven. In onze showtuin èn op kantoor hebben we voorbeelden staan, zodat u een beter beeld krijgt wat we zoal kunnen aanbieden.

Elke locatie in Nijkerk vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Beveiliging of Toegangscontrole in Nijkerk?

Naast hekwerken en (geautomatiseerde) poorten bieden wij nog meer mogelijkheden om uw (parkeer)terrein af te sluiten. Op gebied van toegangscontrole kunt u denken aan: slagbomen/toegangszuilen, tourniquets, speedgates, roadblockers/doorrijbeveiliging.

Sommige situaties vragen extra beveiliging; denk aan camerasystemen, detectiesystemen en stroomschokbeveiling.

 • Hekwerk-soest-slagboom

Elke locatie in Nijkerk vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Inspiratie opdoen voor uw hekwerk of poort?

Weet u nog niet precies wat u wilt voor uw terrein in Nijkerk? Bij elke type hekwerk, poort en onderdeel op gebied van beveiliging en toegangscontrole hebben wij veel foto’s staan.

Ook kunt een kijkje op onze projectenpagina. Hier plaatsen wij regelmatig updates over de uitgevoerde projecten. U kunt ook onze showtuin bezoeken. Hier hebben wij een breed assortiment geplaatst om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. De showtuin is centraal gelegen in Soest zodat het ook vanuit Nijkerk goed bereikbaar is.

Prijs van hekwerk, poorten en overige diensten in Nijkerk

Het is helaas onmogelijk om op voorhand iets te zeggen over de prijs van onze hekwerken, poorten en overige diensten. De prijs hangt af van meerdere factoren:

 • Het type hekwerk en/of poort
 • De afmetingen (lengte en hoogte)
 • De kleur waarvoor u kiest
 • De uitvoering; bijvoorbeeld ornamenten, punten, etc.
 • Wenst u poort-automatisering?
 • Wenst u iets op gebied van toegangscontrole en/of beveiliging?
 • De locatie waar het geplaatst moet worden
 • De terreinomstandigheden
 • De tijd die nodig is om het hekwerk te monteren.

Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met onze adviseurs voor een vrijblijvende en gratis offerte.

contact-spijlen

Plaatsing van uw bestelling in Nijkerk

Wanneer u bij ons bestelt, regelen wij vervolgens de rest. Wij bestellen alle materialen en we zorgen dat het (in overleg met u) geplaatst wordt. Onze ervaren hekwerkmonteurs zijn gespecialiseerd in monteren van hekwerken en poorten. Daarnaast werken wij met gespecialiseerde monteurs voor de automatisering van poorten en overige diensten op gebied van toegangscontrole en beveiliging. U kunt er dus vanuit gaan dat het hekwerk uitstekend geplaatst wordt. Is er toch een probleem? Dan verhelpen we dit graag voor u.

 • hekwerkmonteur van hekwerk soest bv

Reparatie van uw hekwerk in Nijkerk

Heeft u een beschadiging aan een bestaand hekwerk of een storing van uw elektrische poort in Nijkerk? Neem dan contact op met Hekwerk Soest B.V.. Wij helpen u graag met de oplossing van uw probleem.

Contact met Hekwerk Soest B.V.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Hekwerk Soest B.V.. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur.

T: 035-6033920
E: info@hekwerksoest.nl

Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

Contactpagina
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen: *
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen:
Adres
Extra veld voor locatie-omschrijving (niet verplicht)
Postcode
Stad
Land
Bezig met versturen