Dé hekwerkspecialist voor De Bilt en omstreken

Zoekt u naar een duidelijk erfafscheiding, beveiliging en/of meer privacy op uw terrein? Dan kiest u voor Hekwerk Soest B.V., dé hekwerkspecialist voor de particuliere en de zakelijke markt, op slechts 20 minuten vanaf De Bilt!

 • plantsoenhekwerk - hekwerk soest b.v.

Waarom Hekwerk Soest B.V.?

Als ervaren hekwerkspecialist bieden wij een breed assortiment aan van hekwerken, poorten en poort-automatisering. Tevens adviseren wij u graag op gebied van beveiliging en toegangscontrole.

Wij werken graag met korte lijnen. Hierdoor kunnen we snel en klantgericht handelen én persoonlijke service en advies op maat geven. De kwaliteit van ons werk en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Dé hekwerkspecialist van Midden-Nederland

 • Persoonlijk advies en GRATIS (en vrijblijvende) offerte
 • Breed assortiment hekwerken, poorten & automatisering, toegangscontrole en beveiliging
 • Zoekt u maatwerk? Vraag ons naar de mogelijkheden!
 • Hekwerk plaatsen doen wij ook graag voor u
 • Klantwaardering: 8,9
 • Showtuin aanwezig

Wilt u meer weten over onze diensten of direct een offerte op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag

contact-spijlen

Hekwerk in De Bilt?

Een hekwerk kan dienen als erfafscheiding, maar geeft ook een stuk veiligheid (voor kinderen, dieren en uzelf) alsmede beveiliging; het maakt immers inbraak moeilijker. En ook niet onbelangrijk: een hekwerk kan uw huis en tuin fraai decoreren en zo meerwaarde aan uw huis geven.

Aanbod hekwerken

Voor een duidelijke erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein in De Bilt hebben wij een ruim assortiment aan hekwerken. Denk aan dubbelstaafmat hekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk, plantsoenhekwerk en hekwerken om diverse sportvelden.

 • dubbelstaafmat-hekwerk-soest

Onze hekwerken zijn in verschillende afmetingen (breedte en hoogte) en uitvoeringen verkrijgbaar. Sierhekwerk wordt altijd in overleg met u ontworpen, helemaal naar úw wens. Op de pagina sierhekwerk kun u foto’s bekijken van gerealiseerde sierhekwerken om inspiratie op te doen. Indien wenselijk kunnen wij meer voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven. Wilt u langskomen? Dan kan uiteraard ook! Onze hekwerken kunt u, op uw gemak, in onze showtuin in Soest komen bekijken (slechts 15 min vanaf De Bilt.

Elke locatie vraagt om een eigen, unieke oplossing. Hekwerken combineren is soms de meest fraaie oplossing. Denk bijvoorbeeld aan: een sierhekwerk of een sierpoort aan de voorzijde van uw huis, en een goedkoper hekwerk (zoals dubbelstaafmat hekwerk of gaashekwerk) aan de andere zijden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij stellen graag (gratis) een vrijblijvende offerte voor u op. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in voor meer informatie

contact-spijlen

(Geautomatiseerde) Poort in De Bilt?

Poorten kunnen dienen als erfafscheiding, maar geven tegelijkertijd ook een stuk veiligheid (voor kinderen, dieren en uzelf) alsmede beveiliging. Ze maken het inbrekers immers een stuk moeilijker! En ook niet onbelangrijk: poorten kunnen uw huis en tuin fraai decoreren en zodoende meerwaarde aan uw huis geven.

We beschikken over een ruim assortiment aan poorten. Denk bijvoorbeeld aan sierpoorten, tuinpoorten en schuifpoorten.

 • sierpoort-sierhek-hekwerk-soest

Poorten zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen (breedte en hoogte) en uitvoeringen. Sierpoorten worden altijd in overleg met u ontworpen, helemaal naar úw wens. Op de pagina sierpoorten kunt u foto’s bekijken van eerder opgeleverde sierpoorten. Indien wenselijk kunnen we uiteraard meer voorbeelden aandragen!

Het is mogelijk om uw poort te automatiseren. De mogelijkheden op dit gebied van poort-automatisering zijn legio. Wij luisteren graag naar uw wensen om vervolgens persoonlijk advies te geven. In onze showtuin èn op kantoor hebben we voorbeelden staan, zodat u een beter beeld krijgt wat we zoal kunnen aanbieden.

Elke locatie in De Bilt vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Beveiliging of Toegangscontrole in De Bilt?

Naast hekwerken en (geautomatiseerde) poorten bieden wij nog meer mogelijkheden om uw (parkeer)terrein af te sluiten. Op gebied van toegangscontrole kunt u denken aan: slagbomen/toegangszuilen, tourniquets, speedgates, roadblockers/doorrijbeveiliging.

Sommige situaties vragen extra beveiliging; denk aan camerasystemen, detectiesystemen en stroomschokbeveiling.

 • Hekwerk-soest-slagboom

Elke locatie in De Bilt vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Inspiratie opdoen voor uw hekwerk of poort?

Weet u nog niet precies wat u wilt voor uw terrein in De Bilt? Bij elke type hekwerk, poort en onderdeel op gebied van beveiliging en toegangscontrole hebben wij veel foto’s staan.

Ook kunt een kijkje op onze projectenpagina. Hier plaatsen wij regelmatig updates over de uitgevoerde projecten. U kunt ook onze showtuin bezoeken. Hier hebben wij een breed assortiment geplaatst om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. De showtuin is centraal gelegen in Soest zodat het ook vanuit De Bilt goed bereikbaar is.

Prijs van hekwerk, poorten en overige diensten in De Bilt

Het is helaas onmogelijk om op voorhand iets te zeggen over de prijs van onze hekwerken, poorten en overige diensten. De prijs hangt af van meerdere factoren:

 • Het type hekwerk en/of poort
 • De afmetingen (lengte en hoogte)
 • De kleur waarvoor u kiest
 • De uitvoering; bijvoorbeeld ornamenten, punten, etc.
 • Wenst u poort-automatisering?
 • Wenst u iets op gebied van toegangscontrole en/of beveiliging?
 • De locatie waar het geplaatst moet worden
 • De terreinomstandigheden
 • De tijd die nodig is om het hekwerk te monteren.

Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met onze adviseurs voor een vrijblijvende en gratis offerte.

contact-spijlen

Plaatsing van uw bestelling in De Bilt

Wanneer u bij ons bestelt, regelen wij vervolgens de rest. Wij bestellen alle materialen en we zorgen dat het (in overleg met u) geplaatst wordt. Onze ervaren hekwerkmonteurs zijn gespecialiseerd in monteren van hekwerken en poorten. Daarnaast werken wij met gespecialiseerde monteurs voor de automatisering van poorten en overige diensten op gebied van toegangscontrole en beveiliging. U kunt er dus vanuit gaan dat het hekwerk uitstekend geplaatst wordt. Is er toch een probleem? Dan verhelpen we dit graag voor u.

 • hekwerkmonteur van hekwerk soest bv

Reparatie van uw hekwerk in De Bilt

Heeft u een beschadiging aan een bestaand hekwerk of een storing van uw elektrische poort in De Bilt? Neem dan contact op met Hekwerk Soest B.V.. Wij helpen u graag met de oplossing van uw probleem.

Contact met Hekwerk Soest B.V.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Hekwerk Soest B.V.. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur.

T: 035-6033920
E: info@hekwerksoest.nl

Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

Contactpagina
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen: *
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen:
Adres
Extra veld voor locatie-omschrijving (niet verplicht)
Postcode
Stad
Land
Bezig met versturen