Hekwerk Bussum

Voor een fraai hekwerk en/of poort kiest u voor Hekwerk Soest B.V., dé hekwerkspecialist op nog geen 15 minuten vanaf Bussum!

 • plantsoenhekwerk - hekwerk soest b.v.

Waarom kiezen voor Hekwerk Soest B.V.?

Wij bieden een breed assortiment aan van hekwerken, poorten en poort-automatisering. Daarnaast adviseren wij u graag op gebied van beveiliging en toegangscontrole.

Hekwerk Soest B.V., dé hekwerkspecialist van Midden-Nederland

 • Persoonlijk advies en GRATIS (en vrijblijvende) offerte
 • Ruim assortiment aan hekwerken, poorten & automatisering, toegangscontrole en beveiliging
 • Op zoek naar maatwerk? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Hekwerk plaatsen doen wij ook graag voor u
 • Klantwaardering: 8,9!
 • Showtuin aanwezig

Heeft u vragen of wilt u direct een van onze specialisten spreken voor een offerte op maat? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 035-6033920 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

contact-spijlen

Aanbod hekwerken

Voor wanneer u op zoek bent naar een duidelijke erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein, bieden bij onderstaande hekwerken aandubbelstaafmat hekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk, plantsoenhekwerk en hekwerken om diverse sportvelden.

 • dubbelstaafmat-hekwerk-soest

Al onze hekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen (breedte en hoogte) en uitvoeringen. Sierhekwerk wordt altijd in overleg met u ontworpen, de mogelijkheden hierbij zijn legio. Op de pagina sierhekwerk kunt u onder meer foto’s bekijken van eerder gerealiseerde sierhekwerken om inspiratie op te doen. Indien wenselijk kunnen wij uiteraard meer voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven. Komt u liever langs om samen met een van onze specialisten de mogelijkheden door te nemen? Geen probleem! Al onze hekwerken kunt u in onze showtuin in Soest komen bekijken (slechts 20 minuten vanaf Bussum met de auto).

Iedere situatie vraagt om een eigen, unieke oplossing. Soms is het combineren van hekwerken de meest fraaie oplossing; bijvoorbeeld een sierhekwerk aan de voorzijde van het huis, en een goedkoper hekwerk zoals dubbelstaafmat hekwerk aan de andere zijden. Benieuwd naar de beste keuze voor uw situatie? Neem gerust contact op, wij denken graag met u mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze hekwerken? Neem gerust contact op. Wij stellen graag (gratis) een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in voor meer informatie

contact-spijlen

(Geautomatiseerde) poort in Bussum?

Poorten kunnen dienen als erfafscheiding, maar geven tegelijkertijd een stuk veiligheid voor kinderen, dieren en uzelf, alsmede beveiliging. En ook niet onbelangrijk: poorten kunnen uw huis en tuin fraai decoreren en zodoende meerwaarde aan uw huis geven!

We beschikken over een ruim assortiment aan poorten. Hierbij kunt u denken aan sierpoorten, tuinpoorten en schuifpoorten.

 • sierpoort-sierhek-hekwerk-soest

Poorten zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Sierpoorten worden bovendien altijd in overleg met u ontworpen. Op de pagina sierpoorten vindt u foto’s van eerder opgeleverde sierpoorten. Indien wenselijk kunnen we vanzelfsprekend meer voorbeelden aandragen!

Het is ook mogelijk om uw poort te laten automatiseren. De mogelijkheden op het gebied van poort-automatisering zijn divers. Wij inventariseren graag uw wensen om u vervolgens een persoonlijk advies te kunnen geven. In onze showtuin en op ons kantoor in Soest hebben we voorbeelden staan, zodat u een beter beeld krijgt wat we zoal kunnen aanbieden op dit terrein.

Elke locatie in Bussum vraagt om een eigen oplossing. Neem daarom gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Beveiliging of Toegangscontrole in Bussum?

Naast hekwerken en (geautomatiseerde) poorten bieden wij nog meer mogelijkheden om uw (parkeer)terrein af te sluiten. Op gebied van toegangscontrole kunt u denken aan: slagbomen/toegangszuilen, tourniquets, speedgates, roadblockers/doorrijbeveiliging.

Sommige situaties vragen extra beveiliging; denk aan camerasystemen, detectiesystemen en stroomschokbeveiling.

 • Hekwerk-soest-slagboom

Elke locatie in Bussum vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Inspiratie opdoen voor uw hekwerk of poort?

Weet u nog niet precies wat u wilt voor uw terrein in Bussum? Bij elke type hekwerk, poort en onderdeel op gebied van beveiliging en toegangscontrole hebben wij veel foto’s staan.

Ook kunt een kijkje op onze projectenpagina. Hier plaatsen wij regelmatig updates over de uitgevoerde projecten. U kunt ook onze showtuin bezoeken. Hier hebben wij een breed assortiment geplaatst om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. De showtuin is centraal gelegen in Soest zodat het ook vanuit Bussum goed bereikbaar is.

Prijs van hekwerk, poorten en overige diensten in Bussum

Het is helaas onmogelijk om op voorhand iets te zeggen over de prijs van onze hekwerken, poorten en overige diensten. De prijs hangt af van meerdere factoren:

 • Het type hekwerk en/of poort
 • De afmetingen (lengte en hoogte)
 • De kleur waarvoor u kiest
 • De uitvoering; bijvoorbeeld ornamenten, punten, etc.
 • Wenst u poort-automatisering?
 • Wenst u iets op gebied van toegangscontrole en/of beveiliging?
 • De locatie waar het geplaatst moet worden
 • De terreinomstandigheden
 • De tijd die nodig is om het hekwerk te monteren.

Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met onze adviseurs voor een vrijblijvende en gratis offerte.

contact-spijlen

Plaatsing van uw bestelling in Bussum

Wanneer u bij ons bestelt, regelen wij vervolgens de rest. Wij bestellen alle materialen en we zorgen dat het (in overleg met u) geplaatst wordt. Onze ervaren hekwerkmonteurs zijn gespecialiseerd in monteren van hekwerken en poorten. Daarnaast werken wij met gespecialiseerde monteurs voor de automatisering van poorten en overige diensten op gebied van toegangscontrole en beveiliging. U kunt er dus vanuit gaan dat het hekwerk uitstekend geplaatst wordt. Is er toch een probleem? Dan verhelpen we dit graag voor u.

 • hekwerkmonteur van hekwerk soest bv

Reparatie van uw hekwerk in Bussum

Heeft u een beschadiging aan een bestaand hekwerk of een storing van uw elektrische poort in Bussum? Neem dan contact op met Hekwerk Soest B.V.. Wij helpen u graag met de oplossing van uw probleem.

Contact met Hekwerk Soest B.V.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Hekwerk Soest B.V.. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur.

T: 035-6033920
E: info@hekwerksoest.nl

Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

Contactpagina
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen: *
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen:
Adres
Extra veld voor locatie-omschrijving (niet verplicht)
Postcode
Stad
Land
Bezig met versturen