Dé hekwerkspecialist voor Bilthoven

Bent u op zoek naar een duidelijk erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein? Kies dan voor Hekwerk Soest B.V., dé hekwerkspecialist voor de particuliere en de zakelijke markt, op slechts 15 minuten vanaf Bilthoven!

 • plantsoenhekwerk - hekwerk soest b.v.

Waarom u kiest voor Hekwerk Soest

Als hekwerkspecialist bieden wij een breed assortiment aan van hekwerken, poorten en poort-automatisering. Tevens adviseren wij u graag op gebied van beveiliging en toegangscontrole. Wij kunnen u kortom een compleet verzorgd pakket aanbieden. Met onze jarenlange ervaring werken wij met succes voor een breed publiek: van overheden tot particulieren.

Doordat we werken met korte lijnen, kunnen we snel en klantgericht handelen én persoonlijke service en advies op maat geven. Kwaliteit van ons werk en klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Dé hekwerkspecialist van Midden-Nederland

 • Persoonlijk advies en GRATIS offerte
 • Breed assortiment hekwerken, poorten & automatisering, toegangscontrole en beveiliging
 • Op zoek naar hekwerk op maat? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Hekwerk plaatsen doen onze monteurs graag voor u
 • Klantwaardering: 8,9
 • Showtuin aanwezig

Wilt u een offerte op maat ontvangen of meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 035-6033920 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

contact-spijlen

Hekwerk in Bilthoven?

Een hekwerk kan dienen als erfafscheiding, maar geeft ook een stuk veiligheid (voor kinderen, dieren en uzelf) alsmede beveiliging. Het maakt immers inbraak moeilijker. Ook niet onbelangrijk: een hekwerk kan uw huis en tuin fraai decoreren en zo meerwaarde aan uw huis geven.

Een metalen hekwerk met een degelijke, stevige constructie is dan ook een goede keuze, aangezien deze onderhoudsarm en duurzaam is.

Aanbod hekwerken

Voor een duidelijke erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein in Bilthoven hebben wij een ruim assortiment aan hekwerken. Denk aan dubbelstaafmat hekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk, plantsoenhekwerk en hekwerken om diverse sportvelden.

 • dubbelstaafmat-hekwerk-soest

Al onze hekwerken zijn in verschillende afmetingen (breedte en hoogte) en uitvoeringen verkrijgbaar. Sierhekwerk wordt altijd in overleg met u ontworpen, helemaal naar úw wens. Om u hier ideeën te geven, kunt u bij sierhekwerk foto’s bekijken. Ook kunnen wij voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven. Al onze hekwerken kunt u, op uw gemak, in onze showtuin bekijken!

Elke locatie in Bilthoven vraagt om een eigen oplossing. Zo kan ook worden gekozen voor een combinatie van diverse hekwerken. Denk aan: een sierhekwerk of een sierpoort aan de voorzijde van uw huis en een goedkoper hekwerk (dubbelstaafmat- of gaashekwerk) aan de andere zijden van uw tuin of terrein.

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

(Geautomatiseerde) Poort in Bilthoven?

Een poort kan simpelweg dienen als erfafscheiding, maar geeft daarmee ook een stuk veiligheid (voor kinderen, dieren en uzelf) alsmede beveiliging. Het maakt immers inbraak moeilijker. Ook niet onbelangrijk: een poort kan zelfs uw huis en tuin fraai decoreren en meerwaarde aan uw huis geven.

Een metalen poort met een degelijke, stevige constructie is dan ook een goede keuze, aangezien deze onderhoudsarm en duurzaam is.

Voor een duidelijke erfafscheiding, (betere) beveiliging en/of meer privacy op uw terrein in Bilthoven hebben wij ook een ruim assortiment aan poorten. Denk aan sierpoorten, tuinpoorten en schuifpoorten.

 • sierpoort-sierhek-hekwerk-soest

Al onze poorten zijn in verschillende afmetingen (breedte en hoogte) en uitvoeringen verkrijgbaar. Sierpoorten worden zelfs altijd in overleg met u ontworpen, helemaal naar úw wens. Om u ideeën te geven kunt u op bij sierpoorten veel foto’s bekijken en ook hier kunnen wij voorbeelden aandragen en/of referenties uit de praktijk opgeven. Ook kunt u, op uw gemak, onze showtuin bekijken!

Daarnaast is het mogelijk om uw poort te automatiseren. De mogelijkheden op dit gebied van poort-automatisering zijn legio. Wij luisteren graag naar uw wensen om vervolgens persoonlijk advies te geven. In onze showtuin èn op kantoor hebben we voorbeelden staan, zodat u een beter beeld krijgt wat we zoal kunnen aanbieden.

Elke locatie in Bilthoven vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Beveiliging of Toegangscontrole in Bilthoven?

Naast hekwerken en (geautomatiseerde) poorten bieden wij nog meer mogelijkheden om uw (parkeer)terrein af te sluiten. Op gebied van toegangscontrole kunt u denken aan: slagbomen/toegangszuilen, tourniquets, speedgates, roadblockers/doorrijbeveiliging.

Sommige situaties vragen extra beveiliging; denk aan camerasystemen, detectiesystemen en stroomschokbeveiling.

 • Hekwerk-soest-slagboom

Elke locatie in Bilthoven vraagt om een eigen oplossing. Neem dus gerust contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw wensen inventariseren en gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel 035-6033920 of vul ons contactformulier in.

contact-spijlen

Inspiratie opdoen voor uw hekwerk of poort?

Weet u nog niet precies wat u wilt voor uw terrein in Bilthoven? Bij elke type hekwerk, poort en onderdeel op gebied van beveiliging en toegangscontrole hebben wij veel foto’s staan.

Ook kunt een kijkje op onze projectenpagina. Hier plaatsen wij regelmatig updates over de uitgevoerde projecten. U kunt ook onze showtuin bezoeken. Hier hebben wij een breed assortiment geplaatst om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. De showtuin is centraal gelegen in Soest zodat het ook vanuit Bilthoven goed bereikbaar is.

Prijs van hekwerk, poorten en overige diensten in Bilthoven

Het is helaas onmogelijk om op voorhand iets te zeggen over de prijs van onze hekwerken, poorten en overige diensten. De prijs hangt af van meerdere factoren:

 • Het type hekwerk en/of poort
 • De afmetingen (lengte en hoogte)
 • De kleur waarvoor u kiest
 • De uitvoering; bijvoorbeeld ornamenten, punten, etc.
 • Wenst u poort-automatisering?
 • Wenst u iets op gebied van toegangscontrole en/of beveiliging?
 • De locatie waar het geplaatst moet worden
 • De terreinomstandigheden
 • De tijd die nodig is om het hekwerk te monteren.

Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met onze adviseurs voor een vrijblijvende en gratis offerte.

contact-spijlen

Plaatsing van uw bestelling in Bilthoven

Wanneer u bij ons bestelt, regelen wij vervolgens de rest. Wij bestellen alle materialen en we zorgen dat het (in overleg met u) geplaatst wordt. Onze ervaren hekwerkmonteurs zijn gespecialiseerd in monteren van hekwerken en poorten. Daarnaast werken wij met gespecialiseerde monteurs voor de automatisering van poorten en overige diensten op gebied van toegangscontrole en beveiliging. U kunt er dus vanuit gaan dat het hekwerk uitstekend geplaatst wordt. Is er toch een probleem? Dan verhelpen we dit graag voor u.

 • hekwerkmonteur van hekwerk soest bv

Reparatie van uw hekwerk in Bilthoven

Heeft u een beschadiging aan een bestaand hekwerk of een storing van uw elektrische poort in Bilthoven? Neem dan contact op met Hekwerk Soest B.V.. Wij helpen u graag met de oplossing van uw probleem.

Contact met Hekwerk Soest B.V.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Hekwerk Soest B.V.. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur.

T: 035-6033920
E: info@hekwerksoest.nl

Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

Contactpagina
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen: *
Locatie waar uw hekwerk en/of poort moeten komen:
Adres
Extra veld voor locatie-omschrijving (niet verplicht)
Postcode
Stad
Land
Bezig met versturen